Share

Anglia FA Cup: Vezi ponturile pentru duminică, 8 ianuarie 2017

Fotbal Anglia

Adaugat de: Razvan Codorean

08 Ian 2017 08:23 1,5k 0

FA Cup ne-a oferit și ieri o mulțime de surprize. Seria meciurilor din turul 4 continuă și astăzi și vă recomandăm ca înainte de a plasa pariurile să verificați din nou ultimele informații din cele două tabere, pentru a avea un atu în plus în cursa pentru bilete ”verzi”. Pentru că informațiile legate de loturi sunt contradictorii, am evitat la capitolul ponturi meciul Chelsea-Peterborough (poate că un over 3,5 @ 1.87 la unibet.ro reprezintă o opțiune, o alta fiind gazdele marchează în ambele reprize @ 1.55), ca și Middlesbrough-Sheffield Wednesday. În plus,la meciul lui Chelsea a contat și înfrângerea în fața lui Tottenham, care a dat peste cap planurile pe termen scurt din tabăra londonezilor, iar în cazul lui Boro problemele din Premier League, prioritatea echipei lui Karanka fiind evitarea retrogradării. 

CARDIFF-FULHAM

Dacă privim la clasamentul din Championship, Fulham este favorită la calificare, iar cota (1.70 la Betano) este decentă. Trebuie însă spus că ea crește, chiar dacă, potrivit presei engleze, gazdele folosesc acest meci pentru a testa o formulă în care se vor regăsi și câteva dintre noile achiziții. Un motiv îl pot reprezenta absențele din tabăra oaspeților (Chris Martin urmează să se reîntoarcă la Derby, Tomas Kalas și Michael Madl sunt accidentați, iar Floyd Ayite și Neeskens Kebano sunt plecați la Cupa Africii), dar, pe de altă parte, trebuie să ținem cont și de forma de moment a lui Cardiff, care a pierdut un singur meci din ultimele 6, are un program lejer în perioada următoare și se poate distanța de zona retrogradării, astfel că poate aborda cu seriozitate acest joc. 

LIVERPOOL-PLYMOUTH

”Cormoranii” întâlnesc o formație din League Two, astfel că favorita este certă. FA Cup ne-a oferit însă suficiente surprize în ultimele zile, atât din punct de vedere statistic, cât și în ceea ce privește modul în care anumite formații au abordat aceste întâlniri (este adevărat, punând pe primul plan campionatul, indiferent de eșalon și obuective). Cel mai recent exemplu este meciul din finalul zilei de ieri, dintre Preston și Arsenal. Și cum Liverpool urmează să joace peste câteva zile manșa tur din semifinalele EFL Cup, contra lui Southampton, Coutinho, Sturridge și Milner (scrie presa engleză) urmează să fie ”menajați”, iar în poartă se va afla, cel mai probabil, controversatul Karius, iar oaspeții reprezintă a doua forță în deplasare în League Two, cred că merită să căutăm plus-valoare la acest meci în care Liverpool are cota 1.18 pentru victorie la unibet.ro. Primul gol pentru Plymouth are cota 5.30 la casa amintită, iar un gol al oaspeților este cotat cu 2.18 (să marcheze oricine), 2.14 (over 0.5 goluri oaspeții) și 2.32 (GG). Cote care, cu o miză adaptată conjuncturii, merită încercate.

TOTTENHAM-ASTON VILLA

Pe vremuri era un meci de Premier League. În plus, sunt două formații cu palmares în FA Cup (8, respectiv 7 trofee). Acum însă,iată, Spurs este echipa care a pus capăt seriei de invincibilitate a lui Chelsea și se află pe podium, visând la titlu, în timp ce Villa este, ca și Tottenham, la 7 puncte de obiectiv, doar că acesta se numește (măcar) play-off-ul Championship.

Gazdele, scrie presa insulară, vor miza în atac pe  NKoudou și V. Janssen, Kane și Delle Alli începând jocul pe bancă. În rest, exceptându-l pe Lamela, accidentat, Pochettino ar putea miza pe orice component al lotului, însă a anunțat că va decide formula de start foarte aproape de ora jocului, motiv pentru care vă recomand să mizați doar după ora 16 (a României), când, probabil, jurnaliștii din Anglia vă vor oferi o formula probabilă cu o acuratețe bună. De partea cealaltă, Ritchie De Laet, Micah Richards și Jed Steer lipsesc din pricina accidentărilor, Jordan Ayew și golgetereul echipei, Jonathan Kodjia, sunt la Cupa Africii, dar Sam Johnstone, împrumutat de la Manchester United, și-ar putea face debutul în poartă.

Pont recomandat Cardiff-Fulham

Fulham este favorită la calificare, dar FA Cup ne-a oferit suficiente surprize în aceste zile. În schimb, avem de-a face cu douăa echipe motivate, iar pontul ambele marchează a fost consemnat în 7 dintre ultimele meciuri ale gazdelor și 6 dintre ultimele 8 ale lui Fulham. Se poate merge și pe varianta GG & 3+, acoperită în 6/9, respectiv 6/8 meciuri în cazul celor două formații.

Pont pariuri: ambele marchează

Data: 08 Ian 2017 13:30

Miza: 8/10

Cota: 1.68

Adaugat de: Razvan Codorean

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Pont recomandat Liverpool-Plymouth

Spuneam în comentariu că merită încercate cote legate de performanțele oaspeților. Altfel, indiferent de formula aliniată de Liverpool, mă aștept la un joc cu goluri, așa cum s-a întâmplat în cazul tuturor ”granzilor” din Premier League în aceste zile. Am să merg pe o variantă pe care o consider ”safe”, dar merită încercat și over 3,5 goluri la cota 2.14.

Pont pariuri: over 3 goluri asiatic

Data: 08 Ian 2017 15:30

Miza: 9/10

Cota: 1.68

Adaugat de: Razvan Codorean

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 4

100%

Nu 0

0%

Pont recomandat Tottenham-Aston Villa

Spurs a primit cele mai puține goluri acasă în Premier League (5), iar Villa a marcat cele mai puține în deplasare dintre toate echipele din Championship (7). În plus, fără Jonathan Kodjia și Jordan Ayew a reușit doar 15 goluri, între care doar 3 în deplasare. Spurs, probabil, nu va alinia prima echipă, dar chiar și așa, după cum a demonstrat-o contra lui Gillingham (5-0), Pochettino știe să-și așeze jucătorii în faza defensivă. Under 2,5 @ 2.35 și nu marchează ambele echipe @ 1.68 sunt opțiuni demne de luat în calcul statistic vorbind, însă eu am să merg pe un under 3,5.

Pont pariuri: under 3,5

Data: 08 Ian 2017 18:00

Miza: 8/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Razvan Codorean

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

60%

Nu 2

40%

Razvan Codorean

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

FCSB vs Astra. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.55 20 Mai 2018 20:45 0