Share

Anglia EFL Cup: Vezi pontul recomandat pentru a doua semifinală, Southampton-Liverpool

Fotbal Anglia

Cota: 1.49

Adaugat de: Razvan Codorean

11 Ian 2017 06:34 1,8k 0
Logo Southampton
Logo Liverpool
Southampton
Liverpool
VS
21:45 11 Ianuarie 2017
Ponturi Anglia EFL Cup

Analiză și informații pentru Southampton v Liverpool

Manchester United și-a respectat ieri statutul de favorită și s-a impus în fața lui Hull în manșa tur a primei semifinale a EFL Cup. Astăzi, de la ora 21:45, este programat turul celei de-a doua semifinale, Southampton-Liverpool, un meci pentru care am ales un pont de pe o piață alternativă. Se întâlnesc două echipe care au dezamăgit în jocurile din weekend, din FA Cup, oaspeții fiind, evident, decepția cea mai mare, după ce au remizat, 0-0, cu Plymouth, rezultat care a surprins chiar dacă germanul Klopp a aliniat cea mai tânără garnitură din istoria participărilor în această competiție.

Southampton

Echipa lui Claude Puel nu este în formă. A câștigat doar 2 dintre ultimele 9 meciuri în toate competițiile și a pierdut trei dintre ultimele patru, excepția fiind exact acel 2-2 de la Norwich, din FA Cup. Nici acasă nu a mai reușit să se impună în ultimele două partide, însă, trebuie spus, anterior, nu pierduseră decât o partidă din cele 13 jucate în propriul fief în toate competițiile. În plus, gazdele nu-l folosesc pe Jose Fonte, care a cerut transferul, au o mulțime de jucători accidentați (Austin, Hesketh, McCarthy, Targett, Pied și Boufal, ultimul fiind exclus și de pe lista naționalei Marocului pentru Cupa Africii). Chiar și așa, Claude Puel speră că formația pe care o va alinia va reuși să obțonă un rezultat care să-i dea speranțe la calificarea în finală, o performanță pentru un team de mijlocul ierarhiei.

Liverpool

Liverpool a ajuns în această fază după ce a trecut de Derby (3-0), Tottenham (2-1) și Leeds United (2-0). Demn de remarcat este faptul că toate aceste succese au venit în deplasare. Problema lui Klopp este că acest joc este programat exact înaintea întâlnirii cu Manchester United. Or, United a avut parte de un adversar facil, Hull City, iar Mourinho și-a permis să-și schimbe opinia pe care o exprimase în conferința de presă de luni, să nici nu-l includă în lot pe Ibrahimovici, iar atunci când s-a văzut cu sacii în căruță să scoată și tridentul din spatele lui Rashford, Mata, Rooney, Mkhitaryan. Este foarte probabil ca și germanul să sacrifice oarecum acest joc, ținând cont că mai este de jucat și returul, cu atât mai mult cu cât pe lângă Ings, Adam și Henderson, accidentați, Coutinho n-a mai jucat din noiembrie și este greu să riști o reaccidentare, Mane este plecat la Cupa Africii. Poate doar Milner, care și-a reluat pregătirile, să revină în echipă, dar, până și jurnaliștilor englezi le-a fost dificil să riște o formulă probabilă. Vă recomand ca în măsura în care este posibil să cercetați informațiile oferite de canalele de sport britanice în apropierea orei de start.

 

Pont Southampton VS Liverpool: Over 4,5 cornere Liverpool

Avem de-a face cu două echipe care joacă mult pe flancuri și două defensive ale căror jucători nu se sfiesc să trimită mingea în corner pentru a avea timp să se așeze atunci când situația o impune. Ambele formații au rezultate foarte bune la acest capitol, însă, ținând cont de statutul de favorită al lui Liverpool, am ales ”cormoranii” pentru acest pariu.

Pont pariuri: Over 4,5 cornere Liverpool

Miza: 8/10

Cota: 1.49

Adaugat de: Razvan Codorean

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Razvan Codorean

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici