Anglia Championship - Statistica pronosticurilor

Acest sezon 2011-2012 din liga secunda de fotbal a Angliei, Championship, este unul foarte interesant iar in cele 427 de partide disputate pana in prezent s-au marcat 1087 de goluri, o medie de 2.55 goluri pe meci. 47.8% din partide au fost meciuri de peste 2,5 goluri si in 25.8% din aceste 427 de meciuri s-au marcat peste 3.5 goluri.

anglia-championship.jpeg

Anglia Championship - Statistici 1x2 Din cele 427 de meciuri jucate pana in prezent cele mai multe victorii au reusit sa le obtina echipele gazda, 193 de meciuri s-au terminat cu victorii ale echipei care a organizat partida iar 127 s-au terminat cu victorii ale oaspetilor pentru ca alte 107 meciuri sa se incheie la egalitate. Southampton si Reading au cel mai mare procentaj de victorii in acest sezon, 55% din meciurile jucate de ei fiind castigate in timp ce Coventry a reusit sa se impuna doar in 19% din meciuri. De partea cealalta la capitolul infrangeri 58% din meciurile jucate de Nottingham Forest au fost pierdute iar Southampton a pierdut doar 19% din partidele disputate in acest sezon de Championship. 37% din meciurile jucate de Crystal Palace in acest sezon s-au incheiat la egalitate fiind astfel echipa cu cele mai multe remize obtinute in acest an.

Anglia Championship - Statistici sub / peste goluri - peste 0.5 goluri - Peterborough  este singura formatie care a reusit sa termine toate meciurile disputate in acest sezon si in care s-a inscris cel putin odata. - peste 1.5 goluri - 86.1% din meciurile jucate de Barnsley in acest sezon s-au incheiat cu peste 1.5 goluri inscrise fiind cea mai buna formatie la acest capitol in timp ce 48.6% din meciurile jucate de Hull City s-au incheiat cu peste 1.5 goluri. - peste 2.5 goluri - Ipswich a reusit sa termine 68.6% din meciurile jucate in acest sezon in care s-au inscris peste 2.5 goluri iar la capatul celalalt doar 28.6% din meciurile jucate de Portsmouth s-au incheiat cu cel putin 3 goluri marcate. - peste 3.5 goluri - Din nou Ipswich are cel mai mare procentaj de meciuri cu peste 3.5 goluri, 45.7% din meciurile jucate de ei fiind astfel iar Coventry are doar 11.1% din meciurile jucate in care s-au inscris atatea goluri. - peste 4.5 goluri - 25.7% din meciurile jucate de Ipswich in acest sezon au fost meciuri in care s-au marcat peste 4.5 goluri si doar in 2.8% din meciurile jucate de Brighton s-au marcat minim 5 goluri.

Anglia Championship - Statistici scor corect 53 de partide (12.41% din meciurile jucate) s-au incheiat cu scorul de 1-1, acesta fiind cel mai intalnit scor din acest sezon 2011-2012 fiind urmat de victoria gazdelor cu 1-0 (48 de partide) si victorii ale oaspetilor cu 1-0 (41 de meciuri). Cel mai intalnit scor de over a fost cel de 2-1 pentru formatiile gazde, acest scor l-am intalnit in 37 de meciuri in acest sezon din Championship.

Anglia Championship - Statistici diferenta de scor - victorii / infrangeri la un gol diferenta - Reading este formatia care a reusit sa obtina cele mai multe victorii in acest sezon la un singur gol diferenta in timp ce  Coventry alaturi de  Nottingham Forest  au si ele cate 13 astfel de partide insa ele le-au pierdut la un gol diferenta. - victorii / infrangeri la doua goluri - Atunci cand vine vorba de victorii la doua goluri diferenta,  Middlesbrough are cele mai multe astfel de victorii, 8 in timp ce  Barnsley  a pierdut de 12 ori la doua goluri diferenta in acest sezon 2011-2012. - victorii / infrangeri la trei goluri -  Southampton a reusit sa obtina cele mai multe victorii la trei goluri, sase meciuri reusind sa le castige astfel iar de partea cealalta la capitolul infrangeri  Bristol City a pierdut de cinci ori astfel la trei goluri. - victorii / infrangeri la patru sau mai multe goluri -   Blackpool,  Burnley, Southampton si  West Ham au fiecare cate doua victorii la peste 4 goluri diferenta fiind singurele formatii care au reusit mai mult de o astfel de victorie. La capitolul infrangeri la o asa diferenta   Watford a pierdut de trei ori in acest sezon la patru sau mai multe goluri diferenta.

Anglia Championship - Statistici pauza / final 97 din meciurile jucate in acest sezon s-au incheiat cu victorii ale gazdelor dupa ce la pauza tot ei au reusit sa conduca. Alte 80 de partide s-au incheiat cu victorii ale gazdelor dupa ce la pauza scorul a fost egal iar 71 de meciuri s-au incheiat cu victorii ale oaspetilor dupa ce in prealabil au condus si la finalul primei reprize. - 1 / 1 -  Burnley este formatia care a reusit sa termine cele mai multe partide in care la pauza gazdele au condus si au reusit sa se impuna si la final. 13 astfel de partide au disputat ei in acest sezon in timp ce Crystal Palace a terminat doar trei meciuri astfel. - 1 / X - Leeds si Peterborough au fiecare cate patru meciuri in care la pauza gazdele conduceau iar la final partida s-a incheiat la egalitate. - 1 / 2 - Ipswich este formatia care a jucat cele mai multe astfel de partide in care la pauza gazdele au condus iar la final oaspetii au reusit sa intoarca rezultat. Trei astfel de partide s-au terminat astfel. - X / 1 - Coventry a reusit sa termine 13 partide in acest sezon in care la pauza scorul a fost egal iar la final au reusit sa se impuna gazdele. De partea cealalta Burnley a terminat doar o singura astfel de partida in acest sezon. - X / X - Cardiff este formatia cu cele mai multe partide incheiate la egalitate dupa ce la pauza scorul a fost tot egal, 10 astfel de partide au disputat ei in acest sezon. - X / 2 - In 8 partide jucate de Hull in acest sezon au reusit sa se impuna oaspetii dupa ce la pauza scorul a fost egal. Ei sunt formatia cu cele mai multe astfel de partide iar Doncaster nu a inregistrat nici macar o astfel de partida in acest sezon. - 2 / 1 -  Doncaster are patru meciuri disputate in acest sezon unde oaspetii au condus la pauza insa au pierdut partida. - 2 / X - Patru meciuri in care oaspetii au condus la pauza iar la final scorul a fost egal au disputat Barnsley si Doncaster in acest sezon. - 2 / 2 - Millwall a reusit sa termine cele mai multe meciuri de 2/2 in acest sezon, 10 astfel de partide au jucat ei in timp ce Coventry are doar un singur meci in care oaspetii au condus la pauza si au si reusit sa se impuna.

Anglia Championship - Statistici minute goluri - 01 >>> 15 - Southampton este formatia care a reusit sa inscrie cele mai multe goluri in starturile de partida, ei marcand de 11 ori in primele 15 minute ale jocului. - 16 >>> 30 - Tot Southampton a reusit din nou sa inscrie cele mai multe goluri in aceasta perioada  in timp ce Watford, Coventry si Portsmouth au fiecare doar cate doua goluri marcate. - 31 >>> 45 - In ultima parte a primei reprize Watford a reusit sa marcheze de cele mai multe ori, ei au 11 goluri insa si Cardiff alaturi de Blackpool au si ele fiecare cate 10 reusite in acest interval de timp. Hull in schimb a reusit sa marcheze doar de doua ori. - 46 >>> 60 -  Imediat dupa pauza Ipswich a reusit sa marcheze de 12 ori pana acum si este cea mai buna formatie in primul sfert de ora dupa reluarea jocului iar Nottingham este cea mai slaba reusind sa marcheze doar de doua ori. - 61 >>> 75 - Intre minutele 61 si 75 in acest sezon de Championship Ipswich a reusit sa inscrie cele mai multe, 16 fiind urmata de Derby cu 15 reusite. - 76 >>> 90 - In acest sezon de Championship cele mai multe goluri s-au marcat pe finalurile de partida, in ultimele 15 minute de joc si astfel Blackpool are cele mai multe goluri inscrise in aceasta perioada, 23 fiind urmata de Birmingham cu 20 de reusite  si Reading cu 17 goluri. La capatul celalalt cea mai slaba formatie este Doncaster care a reusit sa inscrie doar de trei ori.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi