Angelique Kerber faţă în faţă cu surorile Williams

2w650c0bild.jpg

Astăzi vom afla perechea ce va "negocia" salatiera de argint la Wimbledon. Superwomen Serena pare cu un picior în finală fiindu-mi aproape imposibil să cred că rusaoica Elena Vesnina, chiar si urcată 50 de locuri în acest sezon, va reuşi să i-l luxeze pe celălalt. Un moment mai dificil a avut americanca în drum spre semifinale pe care l-a depăşit cu brio, cu conaţionala Christina Mchale căreia i-a cedat singurul set pierdut la Londra după care i-a mai lăsat 6 gheme de încurajare până la final. Nu degeaba la 34 de ani este nr. 1 mondial şi asta după ce a revenit spectaculos după un concediu medical prelungit când multe alte colege de breaslă, ajunse la vârsta ei, aşteaptă poştaşul să le aducă pensia. Totuşi Serena este om... chiar dacă e femeie si omul este supus greşelii, una la Melbourne chiar la nemţoaica Angelique şi alta la Paris, făcute chiar când îi era lumea mai dragă, în finală. Acum mai are un singur scop în viaţă în acest sezon, să apuce măcar un Grand Slam că n-ar mai fi decât 2 la liber şi cum doarme cu poza nemţoaicei sub pernă ca să nu uite, puţin probabil că Vesnina îi poate încurca socotelile.

 A 2-a posibilă finalistă, ca şansă teoretică, ar fi germanca Kerber aflată într-o situaţie inedită, daca vrea Wimbledon-ul trebuie să bată nu una, ci două Williams. Chiar dacă nemţii sunt tenaci şi calculaţi iată că nemţoaicele o mai dau în gard, asta privind de exemplu sezonul pe zgură început în forţă cu trofeul de la Stuttgart si terminat în bernă, eliminată din prima tură la Madrid, Roma şi Paris, deci se poate. Dar excepţiile întăresc regula astfel că la Londra i-a mers ca la Melbourne, cel puţin până acum, chiar dacă se jocă la firul ierbii şi nu pe asfalt. Prima combatantă Williams ce-i va sta impotrivă va fi Venus şi ea revenită în prim plan după o maladie ce a ţinut-o departe de rachetă deşi este mai purisancă nitel ca Serena... poate ar trebui ca ambele să mai treacă pe la biserică. Cert este că odată refăcută are ca probabil obiectiv vis-a-vis de îndârjirea cu care joacă, s-o egaleze macar pe matusalemica Kimiko Date Krumm care la nici 45 de primăveri nu se lasă dusă din arenă.

 Pentru Serena las pe cei mai curajoşi să-i pună la îndoială prezenţa în ultimul act sau orice altă opţiune ce ar dezavantaja-o, dacă îndrăzneşte cineva. Insist însă în cealaltă semifinală să consider că nu va fi chiar o bagatelă ca favorita să obţină calificarea, ce chiar dacă n-a trecut ca gâsca prin apă până acum, n-a pierdut totuşi nici un set pe parcurs. Pe de altă parte experienţa competiţională a americancei, care caştiga salatierele când Kerber se juca cu păpuşile, reprezintă un atuu important şi dacă o ţine fizicul, măcar la fel ca în ciocnirile cu grecoaica Sakkari sau rusoaica Kasatkina căreia Venus ar fi putut să-i fie mamă, e posibil ca meciul să nu se termine prea brusc, ba chiar după un over de 2.5 seturi de cotă 2.60 oferită de această agenţie.

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi