Angajatul unui bar s-a jucat la aparate în timpul programului de lucru, pierzând o SUMĂ RECORD!

Keegan Fitzgerald este un tânăr de 22 de ani din Kearney, Nebraska care lucra la un bar local. Acesta trebuia să supravegheze aparatele de keno din bar, dar se pare că el a făcut mai mult decât atât.

keno-machine.jpg

Pe data de 27 mai 2016, acesta nu a mai rezistat tentației și a jucat din banii proprii 300$ la aparate în timpul programului de lucru. El a pierdut această sumă, iar atunci a început nebunia. Deși nu mai avea nici un ban la el, tânărul a decis să se joace pe datorie în speranța că va recupera suma pierdută. Așa cum probabil deja ai ghicit, el a început să piardă din ce în ce mai mult.

La finalul zilei cu cât crezi că a ieșit barul pe minus? Cu nu mai puțin de 135,000$! Proprietarii barului, când au văzut aceste pierderi, au crezut inițial că este vorba de un furt și au chemat poliția, dar nu a durat mult până când s-a aflat exact cine este vinovatul.

Fitzgerald a fost arestat dar eliberat între timp. Acum se așteaptă o sentință, care cel mai probabil se va da în septembrie. Am mai prezentat în trecut știri de acest gen, și luând în considerare sentințele date în cazuri asemănătoare, nu m-ar mira dacă bărbatul va primi doar închisoare cu suspendare. Oricum el și-a pierdut locul de muncă și nu știu cine îl va mai angaja curând, plus că probabil va trebui să restituie suma pierdută.

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi