Andy Caroll, la un pas să fie jefuit în trafic de doi bărbaţi pe motociclete

Starul lui West Ham, Andy Caroll a revenit după o acidentare gravă şi trage tare la antrenamente ca să revină în primul "11" al echipei. Atacantul în vârstă de 27 de ani a avut parte de momente de coşmar în această săptămână. În drumul spre casă, Caroll a scăpat de un jaf armat! Sub ameninţarea pistolului, jucătorul a fost forţat să iasă de pe şosea de către doi bărbaţi aflaţi pe motociclete, dar s-a ţinut tare şi a reuşit să scape. S-a întors apoi la baza de antrenament a celor de la West Ham şi a sunat la poliţie. A povestit cum doi bărbaţi pe motociclete l-au şicanat în trafic, iar mai apoi l-au ameninţat cu pistolul ca să oprească. A scăpat de ei doar după ce a apăsat pedala de acceleraţie a noii sale maşini, un Mercedes-Benz G-Class în valoare de 110 000 de euro. 

Un purtător de cuvânt al clubului a declarat: "Putem confirma un incident care îl vizează pe unul dintre jucătorii noștri. Acesta a dat detalii poliţiştilor despre ceea ce i s-a întâmplat după ce a plecat de la antrenament". Clubul londonez a luat măsuri după acest incident şi a cerut suplimentarea forţelor de ordine care asigură securitatea în jurul stadionului. Un şef al poliţiei a confirmat că doi bărbaţi pe motociclete au încercat să-l jefuiască pe Caroll, dar că niciunul dintre atacatori nu a fost arestat încă.

Nu este prima dată când Carroll (foto: Twitter) a fost vizat de către escroci. În 2010, maşina acestuia, un Range Rover, a fost incendiată în faţa casei lui Kevin Nolan, fostul său coleg de la Newcastle. Tot în urmă cu şase ani, Andy Caroll şi-a găsit zidurile garajului pictate cu graffiti. 

Fostul jucător al lui Liverpool nu a fost însă nici el uşă de biserică. În 2009, Caroll a pledat vinovat în faţa judecătorilor după ce a agresat un bărbat într-un club de noapte. A plătit 1100 de euro amendă şi alţi 2800 de euro compensaţii părţii vătămate. De asemenea, în 2010 s-a luat la bătaie cu coechipierul său de-atunci de la Newcastle, Steven Taylor, dar incidentul a fost ţinut secret de către şefii echipei.  

Atacantul în vârstă de 27 de ani nu a mai jucat un meci din luna august. "El progresează în fiecare zi, dar încă nu este la forma pe care ne-o dorim cu toţii",  a spus antrenorul Slaven Bilic. Caroll, care câştigă 88 000 de euro pe săptămână la West Ham, este logodit cu starul tv Billi Mucklow şi au împreună un băieţel. 

 

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi