Andres Korn, al doilea argentinian din istorie care câștigă Brățara de Aur

Pokerul scoate campioni pe bandă rulantă. Argentinianul Andres Korn e ultimul sosit în această tabără selectă. 623 de adversari a dovedit Korn până să-și îndeplinească visul, mult dorita Brățară de Aur. Și-a pus-o la mână după ce a câștigat Evenimentul de 5000$ No-Limit Hold'em, la capătul căruia a pus mâna și pe jack-pot-ul de 618.285$. ”Nu zic că banii nu contează, dar tot mai frumoasă e Brățara”, a spus Andres Korn, devenit al doilea jucător argentinian din istorie care câștigă cel mai râvnit trofeu din poker. Ivan Luka a fost cel care a spart gheața - în 2015. 

Korn aproape că și-a dublat câștigurile din turneele la care a participat până acum - ultimul premiu a fost de șase ori mai mare decât cel mai bun câștigat vreodată în carieră. ”Brățara cântărește mult mai mult pentru mine. Nici măcar nu ma uitam la suma din joc, m-am concentrat doar pe aceasta. Pentru un jucător de poker, Brățara este cea mai importantă, ea reprezintă gloria!”, a spus Korn.  

Primele patru eliminări au venit după primul joc, iar argentinianul Andres Korn a fost ”responsabil” pentru primele două - Sergio Cabrera (locul 9) și Mark Zullo (locul 8). Pete Chen i-a rezolvat pe ceilalți doi adversari, așa că înaintea celei de-a doua părți a zilei la masa finală au mai rămas cinci jucători. 

A urmat un nou recital al lui Korn, care i-a eliminat pe Mike Sowers (locul 5) și pe Marton Czuczor (locul 4). Argentinianul a dominat clar și masa finală de trei, iar Thomas Boivin (locul 3) a ieșit repede din joc. Korn a intrat apoi cu un avantaj de 2-1 în fața celuilalt finalist, Pete Chen, care nu a putut ține pasul cu agresivitatea și inspirația incredibile ale argentinianului.  

Clasamentul final: 

"A fost minunat. M-am concentrat și mi-am spus că trebuei să câștig fiecare flop. Cărțile veneau așa cum am intuit. A fost ceva uimitor. Am jucat nenumărate partide online, dar niciuna nu se compară cu cea am trăit acum”, a mai spus câștigătorul.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX PENTRU A-ŢI TESTA ABILITĂŢILE LA MASA DE JOC!

credit foto: pokernews.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi