Andrei Racolța, câștigătorul surpriză la Festivalul 888Live Bucharest

S-a tras cortina peste 888poker Live Festival de la București. După răsturnări de situație incredibile și meciuri pe muchie de cuțit, campion s-a încoronat Andrei Racolța, iar trofeul a rămas în România. N-a fost deloc ușor pentru el - a avut nevoie de opt ore ca să-i răpună la masa de joc pe adversarii săi și să câștige jackpotul de 71.042 de euro. De asemenea, românul s-a ales și cu pachetul promis de organizatori - bani de călătorie și un tichet pentru turneul Crazy 8s la WSOP 2018.
 
 
Interesul asupra competiției a fost unul imens, iar cei de la 888Live au decis ca Bucureștiul să facă parte, de acum înainte, din calendarul lor oficial. Main Eventul din Capitala României a avut 469 de intrări și un prize-pool de 360.192 de euro. NU mai puțin de șapte jucători români au împărțit cea mai mare parte a premiilor în bani, iar în ”horă” au mai intrat un polonez și un sârb.
 
Nimic nu anunța victoria finală a lui Andrei Racolța. Intrat în finală pe locul 7 la fise, el a reușit să treacă incredibil peste nume mult mai grele din competiție și să ajungă la un heads-up relativ ușor, împotriva lui Krzysztof Chmielowski - jucătorul polonez calificat online pe 888poker pentru turneul de la București. 
 
  
Cum a arătat masa finală a festivalului 888poker Live București:
 
1. Andrei Racolța (România)  71.042 euro
2. Krzysztof Chmielowski (Polonia)  44,000 euro
3. Marian Străchinescu (România)  32.000 euro
4. Sinisa Radovanovic (Serbia)  25.800 euro
5. Cătălin Pop  (România) 20.500 euro
6. Mădălin Cornel Petraru (România) 15.700 euro
7. Bogdan Diaconu (România)  11.700 euro
8. Radu Pitic (România)  8.500 euro
9. Ștefan Fabian (România)  6.900 euro
 
Aproape nimeni nu l-a luat în serios pe Andrei Racolța, pentru că el nu era un jucător care să ”sperie” după rezultatele înregistrate în turneele live. Pokernews.com scrie că până la această victorie, Racolța avea puțin sub 4.000 de dolari în premii.
 
 
Ceea ce l-a ajutat enorm a fost fapul că el este un jucător redutabil de Sit&Go-uri heads-up online, iar jocul cu blinduri puține i se potrivește ca o mănușă. La finalul turneului de la București, campionul Andrei Racolța a declarat că în acest an se va apleca mai mult asupra turneelor de poker live. 
 
(Credit foto: ro.pokernews.com)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi