Share

Challenger San Benedetto: Andrea Collarini – Laslo Djere

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Ionuț Mitu

17 Iul 2017 23:08 407 0
Logo Andrea Collarini
Logo Laslo Djere
Andrea Collarini
Laslo Djere
VS
14:00 18 Iulie 2017
Challenger San Benedetto

Analiză și informații pentru Andrea Collarini v Laslo Djere

Din nou în Italia pentru un turneu Challenger extrem de interesant, ce are la start jucători extrem de interesanți. Doi dintre ei se întâlnesc chiar în acest meci, atât argentinianul Collarini cât și sârbul Djere fiind tenismeni excelenți de zgură.

 

Andrea Collarini are 25 ani și este un argentinian extrem de ager pe zgură, abilitatea sa fiind dovedită chiar la un turneu Futures, recent încheiat, unde a disputat finala, pierdută în dauna lui G. Mager.

Collarini a ajuns la 60 de meciuri jucate anul acesta pe zgură, o cifră extraordinară, dar ce este într-adevăr senzațional este procentajul meciurilor câștigate.

Cu 48 de meciuri câștigate din 60, acesta este foarte ridicat și de aici ne putem da seama de jocul bun al lui Andrea pe această suprafață.

Are foarte multe finale finale în turnee Futures jucate, câștigate majoritatea, iar acest lucru îl propulsează ușor ușor către întreceri mult mai importante, cum ar fi și acest challenger din Italia.

Fiind în afara top 200 mondial pornește cu șanse destul de mici de a ajunge în fazele superioare ale acestui turneu, dar dacă va fi concentrat și va reuși să profite și de oboseala lui Djere, orice este posibil.

 

Laslo Djere este aproape de top 100 și totodată proaspăt câștigător a unei alte întreceri disputate în Italia, la Perugia mai exact, unde a trecut în finală de Munoz De La Nava în 2 seturi.

Este un jucător care crește de la meci la meci și devine din ce în ce mai bun. Vorbesc în mare parte de factorul mental, care este foarte ridicat în această perioadă, Laslo reușind niște întoarceri de scor senzaționale la Perugia.

A avut timp să se regrupeze după finala de acum 2 zile și principalul risc pentru el poate fi oboseala în acest meci.

Laslo este un jucător cu 31 de meciuri disputate din 40 posibile pe zgură, iar talentul și capacitatea de joc pe care le are pe zgură, sunt incontestabile.

Este favoritul meciului și dacă o sa își mențină nivelul de concentrare sus, așa cum ne-a obișnuit, nu va avea probleme în a obține victoria.

Deschide cont și joacă pronosticul recomandat la această casă de pariuri online! Primul pariu este 100% fără risc în limita a 250RON!

Pont recomandat Andrea Collarini VS Laslo Djere

Un meci în care tânărul sârb pornește ca și favorit, dar nu trebuie neglijat deloc jocul bun pe care Andrea Collarini îl arată în ultima perioadă. Șansa argentinianului este să profite la maxim de anumite perioade slabe pe care Djere, dacă va continua în ritmul de la precedentul turneu, le va avea. Dacă nu va știi să gestioneze aceste situatii, sârbul se va simți în largul lui pe teren, iar jocul îi va ieși din ce în ce mai mult. Chiar dacă Laslo este destul de obosit, jucând foarte multe turnee în ultimul timp, începe să devină un jucător din ce în ce mai bun și să trateze meciurile cu profesionalism. Merg pe mâna sa și consider că își va respecta statutul de favorit număr 4 al turneului.

Pont pariuri: Laslo Djere

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Ionuț Mitu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuț Mitu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0