Andre Gomes a devenit "extraterestru". 55 de milioane de euro a costat-o pe Barcelona mijlocașul de 23 de ani, campion european cu Portugalia în această vară

Unul dintre cei mai curtați fotbaliști din această vară, portughezul Andre Gomes s-a decis: va juca în următorii cinci ani la Barcelona! Real Madrid a pierdut cursa pentru Gomes, chiar dacă inițial a oferit mai mulți bani decât Barcelona. Catalanii l-au cumpărat pe internaționalul portughez de la Valencia cu 55 de milioane de euro, cu 5 milioane mai puțin decât au oferit galacticii de la Real. Șefii Valenciei au stabilit inițial un preț de 65 de milioane de euro pentru Gomes, tocmai pentru a obține o sumă cât mai bună de pe urma transferului internaționalului portughez.

Gomes este al patrulea jucător transferat de Barcelona, după Samuel Umtiti, Lucas Digbe și Denis Suarez. Mijlocașul de 23 de ani luat de la Valencia a devenit cel mai scump transfer făcut de catalani anul asta.

Juventus, Manchester United, PSG și Chelsea s-au arătat și ele interesate de Gomes, care a însemnat o super-afacere pentru Valencia. 20 de milioane de euro a costat-o în urmă cu doi ani pe Valencia transferul lui Andre Gomes de la Benfica.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi