Andone şi-a pierdut răbdarea: "Poate îl dau eu afară pe Mutu de la Dinamo!"

În toată nebunia de la Dinamo, cu sechestrul pus de către stat pe acţiunile lui Negoiţă, antrenorul Ioan Andone şi-a adus iar aminte că Mutu a vrut să-l schimbe cu Marius Şumudică. "Sunt prea bătrân în fotbalul ăsta ca să se întâmple asta", a răbufnit Andone într-o intervenţie la DolceSport. Totuşi, Andone ar putea fi dat afară de la Dinamo dacă echipa nu termină campionatul pe podium în pauza de iarnă.

Hai să o lăsăm pe asta cu Mutu, că a vrut să ma schimbe. Poate îl schimb eu pe el...Ce-s astea? Nu mă interesează...Nu mă schimbă el pe mine. Sunt prea bătrân în fotbalul ăsta. Dacă vreau, plec eu sau pleacă el. El e un copil care are multe de învăţat. Şeful meu e domnul Negoiţă, să fie clar.

El are nişte lucruri de făcut la club pe care le ştie foarte bine. El trebuie să caute jucători, să discute prin străinătate şi să aducă sponsori. Şi nu vrea Mutu să mă schimbe pe mine, că nu poate face asta. Pe mine mă poate schimba un singur om dacă vrea, Ionuţ Negoiţă! Dar el nu cred că vrea asta,

---a declarat Ioan Andone

Andone încă sărbătoreşte victoria în faţa campioanei Astrei în sferturile Cupei Ligii. L-a lăudat pe puştiul Daniel Popa, care a schimbat soarta meciului cu golul de 3-2 marcat chiar în debutul prelungirilor. 

Mă bucur că cei tineri au intrat foarte bine. Dudea a jucat excelent, Popa a făcut ce a vrut cu apărarea Astrei. A înscris, a scos un penalty, a provocat o eliminare, a şi ratat, dar aceste ratări îi sunt iertate datorită prestaţiei pe care a avut-o,

---a mai spus Andone

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a învins Astra cu 5-2, după prelungiri. Echipa lui Andone se va bate cu marii rivali de la Steaua pentru un loc în finală.

 

Foto:  Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi