Andone râde de indieni: "Voiau să dea pe Dinamo cât pentru un apartament în Iași..."

Supărat pentru înfrângerea cu Iaşiul, Andone şi-a adus aminte de indianul care voia să bage bani la echipă. Antrenorul lui Dinamo i-a transmis lui Sanjeev Kumar să se apuce mai bine de afaceri...imobiliare! 2,7 milioane de euro era suma pe care indienii de la Delamore Sports erau gata să o investească la Dinamo. 

 

Au venit indienii să ne cumpere. Mâine vin americanii...A pus indianul tricoul lui Dinamo pe el la meciul cu Steaua ca să-l vadă lumea...Parcă suntem în Africa, să ne cumpere indienii. Păi, voiau să cumpere Dinamo cu cât cumperi un apartament în Iași?...,

---a spus Andone la conferinţa de presă după meciul de la Iaşi

 

Meciul de joi cu Steaua, din Cupa Ligii, ar putea fi ultimul pentru Andone pe banca lui Dinamo în cazul unei înfrângeri. În biroul lui Negoiţă va avea loc a doua zi dimineaţa şedinţa de bilanţ în mandatul lui Ioan Andone. Antrenorul lui Dinamo nu se gândeşte la asta - îşi face planuri pentru primăvară. Dorit şi de Becali la Steaua, Budescu e aşteptat de Andone în "Ştefan cel Mare" dacă se înţelege cu chinezii de la Dalian să mai rămână în România. 

 

Am vorbit şi eu cu el la meciul din Cupă. Sunt foarte rari fotbaliştii precum Budescu în campionatul românesc. I-am făcut o ofertă şi în vară, dar a preferat Astra,

---a dezvăluit Andone

 

Antrenorul lui Dinamo este sigur că nici Rotariu şi nici Gnohere nu vor ajunge la Steaua în pauza de iarnă. "Eu nu cred că va ajunge niciunul la Steaua, nici măcar Gnohere. Vorbeşte Gigi, dar l-a luat pe Alibec şi nu văd să ia doi stângaci în atac", a încheiat Andone.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi