Andone nu mai are de ce să-și facă griji: Dinamo are atacant, și chiar unul pur sânge! Gnohere a prins o seară magică și a bătut-o de unul singur pe campioana Astra, chiar la Giurgiu!

Ioan Andone a anunțat că Dinamo se bate la titlu anul ăsta. Și n-a glumit! La debutul în noul sezon, Dinamo a zdrobit-o la Giurgiu pe campioana Astra! Cu 4-1 a câștigat Dinamo, grație unei seri magice a lui Gnohere. Cu 3 goluri și o pasă decisivă, "Bizonul" a fost omul serii în meciul urmărit din tribune și de selecționerul României, Christoph Daum.

Gnohere a deschis "balul" cu penalty-ul transformat în minutul 24, iar până la pauză i-a pasat decisiv și lui Vali Lazăr. Gnohere "a mușcat" prima dată după pauză în minutul 69, tot din penalty. Și-a încheiat recitalul în ultimul sfert de oră, când l-a executat cu sânge rece pe Lung jr. Andone a dorit să-i întoarcă serviciul lui Gnohere și i-a oferit atacantului său un "standing ovation" - Patrick Petre i-a luat locul lui Gnohere în minutul 81.

Fără Șumudică pe bancă, suspendat din cauza pariurilor, Astra nu a reușit decât un singur gol - Boldrin a marcat pentru campioni din penalty, în minutul 48. S-a terminat 4-1 pentru Dinamo, care nu mai câștigase în deplasare cu Astra de 6 ani! Ultimul transfer al Astrei, Săpunaru a asistat de pe margine la "măcel" - nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Dinamo. Astra a terminat meciul în 10, după ce Alexandru Stan a văzut roșu direct în urma unui fault asupra lui Vali Lazăr.

Meciul de la Giurgiu a început cu 4 minute întârziere, pentru că fanii dinamoviști au "bombardat" terenul cu torțe și petarde. În celălalt meci al zilei, Gaz Metan Mediaș a bătut-o cu 2-1 pe ASA Tg. Mureș.  

Sunt trei puncte doar, bucuria e mare că am câștigat aici, dar trebuie să o uităm repede. Pentru început este foarte bine, dar mai este foarte mult de muncă. Am mai spus că trebuie să începem să ne bazăm pe jucătorii români. Cu domnul Daum m-am salutat, a rămas să ne întâlnim în București ,

a declarat Ioan Andone

Nu vreau să comentez rezultatul, nu asta mă interesează. Sunt la fel de apropiat de Astra cum sunt și de Dinamo. Nu pot să vorbesc despre un jucător anume, dar am văzut jucători cu potențial, mai ales tineri. Sunt foarte mulți jucători cu potențial în fotbalul românesc, care pot evolua la cel mai înalt nivel,

a spus selecționerul Cristoph Daum.

ECHIPE DE START: 

Astra: Lung jr. - Vangjeli, Geraldo, Oros, J. Morais - Al. Ioniță II, Takayuki, Boldrin - D. Florea, Teixeira, De Amorim. Rezerve: Gavrilaș, Fabricio, Lovin, D. Niculae, Al. Stan, Balaure, Boudjemaa;

Dinamo: Brănescu - Romera, Mevlja, Nedelcearu, St. Filip - Anton, Palici, Busuladzici - Rotariu, Gnohere, V. Lazăr. Rezerve: Penedo, Hanca, A. Marc, P. Petre, Dudea, Vl. Olteanu, I. Șerban.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi