ANDONE: "Mai bine promovăm jucători români tineri, decât să aducem fotbaliști străini cărora să le explicăm mai apoi ce înseamnă insolvența!"

Andone se grăbește să transfere un atacant. E postul care "arde" la Dinamo. Fostul jucător al Astrei, Budescu este una dintre variantele lui Andone, care a început deja războiul cu marii rivali de la Steaua. 

Mă întrebați dacă Dinamo poate face față Stelei în campionat?..Poate nu ne fac ei față nouă !",

zice Andone.

Antrenorul lui Dinamo a explicat și de ce cluburile din România întâmpină mari dificultăți la negocierile cu jucătorii străini. 

Aducerea jucătorilor străini nu mai e o mare soluție, pentru că nu-și mai doresc să vină în România. Dacă vin cu îndoieli legate de ce întâmplă în fotbalul românesc, mai bine promovăm jucători români, fotbaliști tineri. Copiii ăștia pot să fie viitorul. Altfel o să fie tragedie în fotbalul românesc , 

---mai spune antrenorul lui Dinamo

Andone vrea să-l aducă în "Ștefan cel Mare" și pe Dan Nistor, care poate veni ca jucător liber de contract. Nistor e hotărat să renunțe la o datorie a clubului față de el de 100 de mii de euro, numai să plece de la Pandurii.  

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi