Andone ameninţă că va scoate echipa de pe teren. "Trebuie făcut ceva!"

Deşi Comisia Centrală a Arbitrilor a anunţat că vor fi luate măsuri împotriva arbitrilor care au greşit flagrant în ultima etapă din Liga 1, cei de la Dinamo sunt decişi să meargă mai departe. Ioan Andone a anunţat că dacă e nevoie va scoate echipa de pe teren! "Trebuia să avem cel puţin 7, 8 puncte mai mult! Ne-au fost furate din munca noastră!", a spus la DigiSport antrenorul lui Dinamo, care a lăsat să se înţeleagă faptul că ştie mai multe despre ceea ce se întâmplă la CCA. Şeful lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, şi directorul sportiv Ionel Dănciulescu au cerut demisia şefilor Comisiei Centrale a Arbitrilor după înfrângerea de la Botoşani. 

Vom vedea în etapele următoare. Dacă se întâmplă la fel, trebuie să ne retragem. Scoţi echipa de pe teren, pierzi cu 3-0, dar trebuie făcut ceva. La prima greşeală, asta trebuie făcut! Noi trebuia să avem şapte sau opt puncte mai mult, asta ştiu.

Am auzit şi eu zvonuri, că se ocupă Deaconu (nn - Alexandru Deaconu, vice-preşedintele CCA) şi totul e rezolvat...Că Vassaras (nn - preşedintele CCA, Kyros Vassaras) nu ştie nimic. Nu am de unde să ştiu dacă sunt reale, dar ceva se întâmplă... Dacă nu am dovezi, nu pot vorbi,

---a declarat Ioan Andone

În apărarea celor de la Dinamo a sărit şi Marius Şumudică. Antrenorul Astrei a aruncat săgeţi şi spre Steaua.

Dacă anul trecut Argăseală cerea Comisia, Craiova trebuie să se ducă la TAS şi Dinamo la Haga. În momentul acesta există multe greşeli împotriva unor echipe şi foarte puţine împotriva unei echipe. Eu nu cred că aceste greşeli din această etapă au fost voite. Dar cred că CCA ar trebui să fie mult mai vehementă în sancţiuni! Sunt greşeli flagrante,

---a spus Şumudică

Preşedintele lui Poli Iași, Florin Prunea (foto: Sportpictures.eu) a dezvăluit într-o intervenţie la DigiSport faptul că echipele din Liga 1 au primit un document de la Liga Profesionistă de Fotbal prin care cluburile sunt consultate în privința demiterii vice-preşedintelui CCA, Alexandru Deaconu. În actul trimis de LPF se sugerează și soluția care trebuie adoptată de-acum înainte pentru delegările arbitrilor - calculatorul.  

Spiritele s-au inflamat din cauza celor două partide (nn - Botoşani - Dinamo şi Steaua - Craiova). Am primit un document din partea LPF în care se spun anumite lucruri. E un document în care LPF cere demisia lui Deaconu, dacă sunt cluburile de acord în majoritate. Acolo sunt menționate o grămadă de jocuri, printre care și cel al Iașiului cu Dinamo, pierdut 1-3 de noi, și se propune ca delegările să fie făcute de un calculator, aleatoriu,

---a dezvăluit Florin Prunea 

LPF a reacţionat public după greşelile arbitrilor Lucian Rusandu şi Radu Petrescu, care au făcut praf meciurile dintre FC Botoşani şi Dinamo, respectiv Steaua - CSU Craiova. 

Clasamentul Ligii 1 este influenţat de greşelile tot mai numeroase, tot mai flagrante, tot mai grave ale celor care trebuie să asigure din teren imparţialitatea şi corecta desfăşurare a unui meci. De aceea, tragem încă un semnal de alarmă, într-o situaţie care riscă să devină critică, dacă nu cumva a devenit deja,

---se arată în comunicatul oficial al LPF 

Fostul arbitru internaţional Adrian Porumboiu (foto: Sportpictures.eu) spune că Alexandru Deaconu trebuie exclus din conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor. 

Ghinculeac a dat un henţ la Acka (nn - jucătorul Craiovei) care n-a fost. Henţul se acordă atunci când un jucător loveşte mingea cu mâna în mod voit. Punct. Aşa e regulamentul. Dar să nu vezi că e un metru între locul unde atinge mingea şi linia careului?! Ce fază grea?...E fază grea doar dacă îţi cade vreun meteorit pe ochi!

Sau cum s-a dat penalty la faza de la Botoşani - Dinamo...E de râs. A venit ca o placintă pentru arbitru, a halit-o imediat. Deaconu îi va da probabil lui Ghinguleac vreo etapă-două de suspendare. El (nn - Deaconu), ca arbitru, era în situaţii mult mai penibile. E o ruşine că Deaconu dirijează arbitrajul! 

---a acuzat Porumboiu

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi