Andjelko Andrejevic îi spulberă lui Anthony Zinno visul de a câștiga pentru a patra oară la rând WPT Main Tour Amsterdam!

În urmă cu câteva zile am vorbit despre ”WPT Main Tour Amsterdam 2016” din Holland Casino, acolo unde Robert Soogea tocmai câștigase ”2016 World Poker Tour Amsterdam €6,000 High Roller”, acesta punând mâna pe un premiu consistent de 150,000€.

Între timp s-a terminat și Main Eventul, turneu în care Anthony Zinno pornea ca mare favorit. Pokernews.com ne anunță că acesta s-a impus în fiecare din ultimele trei ediții, el fiind în căutarea celei de-a patra victorii consecutive, ceea ce ar fi reprezentat un adevărat record. Calificarea acestuia la masa finală a dus la o creștere a audienței turneului, foarte multe persoane dorind să urmărească live momentul istoric.

andjelko-andrejevic.png

Însă nu a fost să fie, sârbul Andjelko Andrejevic și cehul Tomas Fara dând peste cap planurile lui Zinno. Americanul a trebuit să se mulțumească în final doar cu poziția a treia, în timp ce marele câștigător al turneului ”2016 World Poker Tour €3,300 Main Event” a fost Andrejevic. Acesta a plecat acasă cu un cec de 200,000€, în timp ce Fara și Zinno au câștigat 143,300€, respectiv 90,460€.

Începând de astăzi toți ochii sunt ațintiți asupra etapei a doua din ”Eureka Poker Tour Season 6”, aceasta disputându-se la hotelul Intercontinental din București între 16 și 22 mai. Pe durata celor șapte zile au loc nu mai puțin de 18 turnee de poker, capul de afiș fiind reprezentat de către ”Eureka Main Event”, turneu ce are loc între 18 și 22 mai și la care vor participa unii dintre cei mai buni jucători de poker din lume, printre care și Daniel Negreanu. Avem pe site o știre despre acest festival organizat de Eureka Poker Tour în colaborare cu Pokerstars, și cu siguranță vom veni cu informații suplimentare pe durata competiției.

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi