Anderlecht pune preţ pe Steliano Filip. 1 milion de euro oferă belgienii pentru jucătorul lui Dinamo!

Belgienii de la Anderlecht s-au învăţat să facă "piaţa" în România. După Chipciu, acum vor un jucător şi de la Dinamo. Conform celor de la Gsp.ro, Anderlecht ar fi oferit 1 milion de euro pentru Steliano Filp! Belgienii s-au reorientat după ce Gigi Becali a anunţat că Stanciu nu este de vânzare. Nu e deloc glumă, pentru că belgienii i-au oferit lui Steliano Filip şi 480 de mii de euro salariu pe sezon. 

Andone e dezorientat acum, mai cu seamă că antrenorul lui Dinamo îşi punea mari speranţe la începutul verii că formula echipei nu va suferi modificări. Între timp, din "Ştefan cel Mare" a plecat şi Anton, la Getafe. Steliano Filip mai are 2 ani contract cu Dinamo. "Nu se pune problema plecării lui Filip", declara Ioan Andone, în iunie, la DigiSport.

Filip trebuie să mai joace la Dinamo și să câștige un campionat. Are mult de muncă. După aceea poate să plece,

---a spus Ioan Andone 

Stelianio Filip a fost la un pas să fie transferat şi anul trecut, atunci când a fost dorit de turcii de la Karabukspor. La aproape 1,3 milioane de euro este cotat jucătorul lui Dinamo şi al naţionalei României de către cei de la transfermarkt.de.

Dinamo a pierdut vara asta 7 jucători: Râmniceanu, plecat la Viitorul, Anton la Getafe, iar Cerniauskas, Batin, Bicfalvi, Puljic şi Kortzorg - cu înţelegeri expirate. Totuşi, Andone nu se poate plânge - patronul Negoiţă i-a adus o echipă întreagă! Brănescu (Omonia), M. Popescu, I. Popescu, Muțiu, Dudea, Târcoveanu (împrumuturi expirate), Busuladzici (Odense), Penedo (Saprissa), Jose Antonio Romera Navarro (FK Jablonec), D. Popa (Chindia), Cobrea (Petrolul) şi Maxi Oliva (liber) au sosit la Dinamo. 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi