Anchetat de DNA, Mititelu spune tot: "Cuvântul lui Becali, ZERO!"

Încolțit de procurori, Adrian Mititelu se razbună pe foștii săi colaboratori. Așa se face că numele patronului Stelei, Gigi Becali a apărut în dosarul instrumentat de DNA care îl vizează pe Adrian Mititelu. Acuzat de înșelăciune și evaziune, Mititelu susține că Becali și-a încălcat cuvântul în cazul transferului lui Costea, care nu se putea realiza în acel moment, doarece conturile Universității erau puse sub sechestru! Pe contul său de socializare a postat Mititelu toată tărășenia. 

Cuvântul lui Becali, spre ZERO! Într-o seară târziu, în jurul datei de 1 martie 2016, am fost apelat insistent de George Becali. Fără să mai stea pe gânduri, Becali a intrat direct în subiect, citez..."Băi Adriane tată...mă, ce dosar ai tu la DNA Craiova, că mi-a zis Argăseală că nu știu ce, că nu știu cum...Sechestru, Costea nu știu ce infracțiune...!" Eu, oarecum nedumerit, i-am răspuns că știu de existența unui dosar din 2011, dar cred că s-a închis și că nu reprezintă nicio problemă....Apoi Becali îmi spune .."Stai așa să-l sun pe Argăseală să-mi zică mai bine" ..îi spun ok....După cca. 15-20 minute, revine Becali..."Băi, Adriane ...vezi că ăia la Craiova vor să-ți facă dosar pentru evaziune și înșelăciune și vor ca eu, Steaua, să mă constitui parte civilă..Auzi, că vezi Doamne tu m-ai înșelat!.....Dar stai liniștit, că nu fac eu treaba asta! Eu sunt Gigi Becali și nu bag pe nimeni la pușcărie, mai ales că eu am luat jucătorul liber de contract și, pe deasupra, m-am înscris și la masa credală și îmi iau banii înapoi atunci când o să-i ai....Așa că stai liniștit, că nu fac eu așa ceva ..chiar acum îl sun pe Argăseală și îi spun s-o termine cu chestia asta, că nu băgam noi lumea la pușcărie..! Discuția cu Becali s-a încheiat cu afirmația acestuia că nu se va constitui parte civilă. Dar după circa 30 zile de la această discuție, FC Steaua s-a constituit parte civilă în dosarul în cauză și prin urmare s-au creat premisele unui dosar penal în toată regulă,

a postat Adrian Mititelu pe contul său de socializare.

 Mititelu a învățat, totuși, ceva de la Becali - să se revolte la adresa procurorilor DNA!

Într-o intervenție la România TV, George Becali a declarat că, cu ocazia unei audieri la DNA Craiova, procurorul Fota Bărbulescu i-a dat de înțeles că poate fi acuzat de complicitate și că i-a arătat acestuia declarația mea! Pe acest fond să se constituie parte civilă....Tind să-l cred pe Becali cu privire la aceste aspecte...Acest lucru confirmă bănuiala subsemnatului cu privire la atitudinea neechidistantă și părtinitoare a procurorului Cristina Fota Bărbulescu, o apropiată a procurorului Doru Florin Țuluș  (nn -  procurorul care a pornit "Dosarul Transferurilor")

incheie Mititelu povestea sa

http://www.romaniatv.net/adrian-mititelu-trimis-in-judecata-pentru-evaziune-fiscala-si-inselaciune_305623.html

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi