Ancelotti, dat afară de la Bayern! 0-3 cu PSG și Robben i-au grăbit plecarea

Înfrângerea usturătoare cu PSG din grupele Champions League a fost greu de digerat de șefii bavarezilor. Aceștia au convocat o ședință la revenirea echipei din Franța, iar Carlo Ancelotti a fost rugat să justifice dezastrul din partida de la Paris. A fost ultima lui discuție cu șefii lui Bayern - aceștia i-au arătat în ”cor” ușa antrenorului italian! Interimatul la echipă va fi asigurat de secundul Willy Sagnol până va fi găsit un antrenor de top. O variantă este aducerea lui Thomas Tuchel - fostul antrenor al Borussiei Dortmund. 

Deși a câștigat titlul cu Bayern sezonul trecut în Bundesliga, Ancelotti (foto: fcbayern.com) nu mai era chiar atât de iubit la echipă după debutul surprinzător de prost al echipei în noul sezon din Bundesliga. Iar înfrângerea cu PSG a fost picătura care a umplut paharul..Și, pe bună dreptate, Consiliul director al lui Bayern Munchen a avut de ce să fie supărată. În condițiile în care știa cu cine va avea de-a face, Ancelotti și-a permis luxul să-i păstreze pe bancă pe Ribery, Robben și Hummels!

Robben a intrat târziu, în ultimele 20 de minute, când deja scorul era 0-3...Fotbalistul olandez a refuzat să se întoarcă în Germania alături de Carlo Ancelotti și ceilalți jucători! Mai mult, circulă informații că olandezul le-ar fi transmis șefilor echipei un mesaj clar: ori el, ori Carlo Ancelotti! Iar șefii lui Bayern au ales fotbalistul. 

Întrebat după meci dacă înfrângerea cu PSG i se datorează și antrenorului, Robben (foto: fcbayern.com) n-a vrut să stea prea mult la discuții. "Nu voi răspunde la această întrebare! Echipa este responsabilitatea antrenorului..Nu voi spune nimic despre asta, pentru că e mai bine așa. Important este să rămânem o echipă. Avem nevoie de liniște. Criticile nu ajută echipă”, a declarat Robben. Pe de ală parte, Ancelotti a ținut-o pe-a lui. Italianul a spus că e convins că a ales cea mai bună formulă de echipă..."Voi fi criticat pentru asta, dar nu este o problemă. Sunt în continuare convins că a fost o formulă bună, dar situația jocului a fost împotriva noastră”, a spus Ancelotti după meci.

Campionii Germaniei sunt pe locul doi în grupă, cu același număr de puncte ca și Celtic. Bătuți acasă cu 0-5 etapa trecută de ”mașina de fotbal” PSG, scoțienii au făcut spectacol pe terenul echipei lui Stanciu și Chipciu (foto: rsca.be), Anderlecht, și au câștigat cu 3-0!

Etapa viitoare programează meciul Bayern - Celtic, o partidă extrem de interesantă după ultimele evoluții ale celor două echipe. Fără niciun punct după primele două etape, Anderlecht a ieșit momentan din cărțile califiării. Belgienii pot spera din nou în cazul unei înfrângeri a lui Celtic în Germania, dar cu condiția să scoată și ei un rezultat bun cu PSG. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi