Ancelotti a refuzat naționala Italiei. Bergomi îl propune pe Jose Mourinho!

Italia trece printr-o veritabilă dramă națională. A ratat calificarea la Campionatul Mondial pentru prima dată în ultimii 60 de ani, iar oamenii de fotbal din Italia cer un "restart" total al sistemului. După demiterea lui Gian Piero Ventura, presa din peninsulă a vehiculat o serie de nume pentru preluarea ”Squadrei Azzura”. Iar primii doi tehnicieni luați în calcul de șefii federației italiene au fost Carlo Ancelotti și Roberto Mancini. 

Incredibil, însă, e că Ancelotti (foto: fcbayern.com) a refuzat oferta primită. Iar informația a fost oferită chiar de agentul Giovanni Branchini. El a dezvăluit că fostul antrenor al lui Bayern va accepta să preia naționala doar după reforme serioase ale fotbalului italian. 

"Trebuie să respectăm decizia lui. Carlo respectă pe toată lumea, dar nu simte că este momentul potrivit să preia naționala în momentul ăsta”, a declarat șeful fotbalului italian Carlo Tavecchio. 

Eliminarea în fața Suediei în barajul pentru Cupa Mondială din 2018 a însemnat, totodată, și sfârșitul carierei internaționale pentru o serie de jucători ”iconici” ai Italiei, în frunte cu Gigi Buffon (foto: the18.com). Portarul lui Juve își propusese să se retragă din națională după turneul final de la anul. 

Refuzul lui Ancelotti de a prelua acum ”Squadra Azzura” va face mult mai interesantă ”lupta” pentru banca naționalei. Totuși, Ancelotti rămâne favorit la casele de pariuri pentru postul de selecționer al naționalei Italiei, urmat îndeaproape de Roberto Mancini și Luigi Di Biagio. Iată cum se prezintă situația la această casă de pariuri

Giuseppe Bergomi vine însă cu o propunere șoc pentru națională. În opinia fostei legende a Interului, Jose Mourinho ar fi cel mai potrivit să preia selecționala Italiei.

”The Special One” Mourinho (foto: manutd.com) cunoaște foarte bine fotbalul italian. A antrenat la Inter în perioada 2008-2010 și a câștigat două titluri de campion, o Cupă și o Supercupă în Italia, dar și și trofeul Champions League.  


  
"Ne trebuie o reformă totală începând de la sectorul juvenil. Mă întreb acum, oare mai suntem o forță în fotbalul mondial? În ceea ce privește selecționerul, cred că Jose Mourinho ar fi cel mai potrivit. Ne trebuie un antrenor de valoare chiar dacă acesta va veni și ca interimar", a declarat Bergomi. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi