Share

Pronostic Anastasia Grymalska - Alexandra Panova, ITF Bursa - 60 000 $

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Marius Cătălin

17 Iul 2017 23:21 386 0
Logo Anastasia Grymalska
Logo Alexandra Panova
Anastasia Grymalska
Alexandra Panova
VS
13:30 18 Iulie 2017
ITF Bursa

Analiză și informații pentru Anastasia Grymalska v Alexandra Panova

Unul dintre cele mai importante turnee de categorie ITF din această săptămână este cel din Turcia de la Bursa, turneu care se joacă pe zgură. Am ales un meci din acest primul tur al turneului, cel dintre Anastasia Grymalska și Alexandra Panova.

Anastasia Grymalska. Este o jucătoare de 27 de ani, din Italia, și ocupă în acest moment locul 485 WTA, departe de cel mai bun loc ocupat, 213. Este o jucătoare care preferă această suprafață reușind 356 de victorii din 553 de meciuri în întreaga sa carieră. În acest an a jucat doar pe zgură reușind 10 victorii din 19 meciuri, însă contra unor adversare destul de modeste. Săptămâna trecută a participat la turneul de la Torino unde a fost eliminată în turul doi de Elyne Boeykens, scor 6-1 6-2, după ce în primul tur reușise să treacă de Katarzyna Piter, scor 6-1 6-4.

Alexandra Panova. Este din Rusia și are 28 de ani fiind o jucătoare mult mai cunoscută pentru iubitorii tenisului decât Anastasia, fiind prezentă destul de mult timp în primele 100 de jucătoare ale lumii, cel mai bun loc ocupat fiind 71. În acest moment ocupă locul 327 WTA, participând în mare parte la turnee de categorie ITF. Are totuși un an destul de bun în care a reușit 15 victorii din 22 de meciuri pe zgură, reușind o semifinală și o finală, ambele la turnee ITF ( La Marsa și Hodmezovasarhely ). Săptămâna trecută a participat la turneul ITF Moscova 5 fiind eliminată în sferturi de Olga Puchkova, scor 7-5 1-6 6-2.

Deschide cont și joacă pronosticul propus! Te așteaptă un bonus de până la 450RON!

Pont recomandat Anastasia Grymalska VS Alexandra Panova

Aleg să merg în acest meci pe victoria Alexandrei Panova, jucătoarea mai experimentată, obișnuită cu meciurile mai importante din turneele WTA. Chiar dacă Anastasia joacă foarte bine pe zgură ea nu a reușit victorii cu nume mari, sau cel puțin la fel de experimentate ca adversara de astăzi, iar acest lucru poate să fie un test pentru ea, fiind obișnuită cu adversare mai slab cotate. Chiar dacă este un turneu de categorie ITF este destul de important, fiind prezente foarte multe jucătoare valoroase, iar pentru Panova acest lucru poate conta în încercarea de a ajunge din nou în primele 100 de jucătoare. Pentru victoria rusoaicei avem o cotă care merită încercată și anume 1,55.

Pont pariuri: Victorie Alexandra Panova

Miza: 10/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici