Vezi analiza experțior Unibet, Ionel Dănciulescu și Ilie Dumitrescu, asupra derby-ului Dinamo vs FCSB!

Duminică seară cu începere de la ora 20:45 are loc ”Derby de România” între Dinamo și FCSB. Cu această ocazie operatorul de pariuri sportive Unibet.ro a pregătit un video în care cei doi ambasadori ai săi, Ionel Dănciulescu și Ilie Dumitrescu, fac o analiză a Eternului Derby. Fiecare a încercat să scoată în evidență pe rând punctele forte și slabe ale echipei favorite, iar câteva din aspectele evidențiate pot fi citite mai jos. La final cei doi au dat și pronosticuri, însă pe acestea te las să le descoperi singur urmărind clipul video:

 

Ce spun ambasadorii Unibet despre derby-ul Dinamo vs FCSB?

Ne-am schimbat în bine față de anul trecut. Prin sosirea lui Nistor și Pesic linia de mijloc a devenit mai creativă pe faza ofensivă și aduce mai multe mingi în fața porții pentru Nemec, aflat și el în creștere de formă. În apărare au existat momente de slăbiciune în cele două meciuri din acest an, dar cu mai multă atenție și concentrare greșelile pot fi evitate la derby-ul cu FCSB. 
- Ionel Dănciulescu despre Dinamo

FCSB-ul impresionează în primul rând prin valoarea individuală a jucătorilor. Pe fiecare post Nicolae Dică are cel puțin două soluții viabile. Mijlocul este punctul forte al echipei, cu Pintilii excelent în fața apărării, și Texeira și Budescu regizori pe faza de atac. Ofensiva însă, nu se ridică încă la nivelul așteptărilor. Uneori sunt cauze obiective, precum suspendările, alteori apare precipitarea, în momente decisive. 
- Ilie Dumitrescu despre FCSB


Ofertă și cote la Eternul Derby!

FCSB pornește ca ușor favorită cu o cotă de 2.25 pentru un eventual succes, în timp ce Dinamo este cotată cu 3.65. Un rezultat de egalitate îți poate multiplica de 3 ori suma pariată! Dar te așteaptă și multe alte tipuri de pariuri. Unibet.ro pune la dispoziția clienților în jur de 170 de opțiuni de pariere, printre care găsim o gamă largă de handicapuri asiatice (cele mai multe și mai variate din România din punctul nostru de vedere), dar și pariuri pe cornere, cartonașe, marcatori, Scorecast / Wincast sau evenimente meci (goluri din penalty, echipa gazdă să înscrie prima și să câștige meciul etc).

CLICK AICI pentru a vedea oferta completă oferită de Unibet la derby-ul Dinamo vs FCSB!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!