Americanii vor mai multe păcănele în baruri. S-au gândit și la o lege pentru asta

Comitetul pentru supravegherea jocurilor de noroc din Statele Unite a organizat o audiere publică pe marginea unei propuneri de legalizare a terminalelor pentru jocuri de noroc în baruri, cluburi și alte locații. Proiectul de lege face referire la "House Bill 1010", care ar permite astfel funcționarea a până la 35.000 de terminale. Susținătorii acestui proiect susțin că statul ar putea câștiga din aceste afaceri 100 de milioane de dolari în primul an și 500 de milioane începând cu cel de-al doilea an. 

Democratul Mike Sturla, unul dintre inițiatorii proiectului de lege, a declarat că acest lucru ar trebui să devină politică de stat, întrucât mii de terminale de jocuri de noroc funcționează ilegal pe întreg teritoriul Statelor Unite. "Ar trebui cu toții să privim cu seriozitate spre această industrie ilegală cu care ne confruntăm. Această lege va asigura un mediu curat pentru totată lumea, dar și posibilitatea ca fiecare să joace acolo unde îi place", a spus politicianul care se luptă să convingă pe toată lumea că proiectul său de lege este foarte bun.

Oponenții acestui proiect sunt, în principal, reprezentanții cazinourilor tradiționale, care spun că astfel de terminale de jocuri de noroc le vor "înghiți" afacerea. Pe de altă parte, anumiți politicieni americani au declarat că problema cazinourilor nu ar trebui să fie o prioritate a statului. 

În Harrisburg (capitala Statului Pennsylvania) de exemplu, veniturile din jocurile de noroc reprezintă o problemă. În actualul buget al comunității locale este inclusă și o sumă de 100 de milioane de dolari (din taxe și impozite pe jocuri de noroc), dar nimeni nu știe când și de unde vor veni acești bani, susțin jurnaliștii americani. Lucru care nu prea pare să-l intereseze pe guvernatorul din Pennsylvania, Tom Wolf, acesta anunțând că la anul aceste încasări vor fi de 150 milioane de dolari..

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi