Americanii vând licențe pe bandă rulantă pentru mini-cazinouri din ianuarie

Pe 31 decembrie se trage cortina peste activitatea cazinourilor de stat online reglementate, iar 2018 se anunță unul cu multe schimbări. Autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc (Pennsylvania Gaming Control Board) a dezvăluit un plan ”agresiv” de a găsi ofertanți pentru fiecare dintre cele mai bune 10 site-uri de acest gen în următoarele șase luni.

Organizații precum Rivers Casino, The Meadows și alții vor avea posibilitatea de a prezenta o ofertă sigilată care trebuie, obligatoriu, să fie de cel puțin 7,5 milioane de dolari pentru prima licență. 10 ianuarie este data limită de înscriere pe lista anunțată de autorități săptămâna trecută în cazul cazinourilor de categoria 1 și 2.  

De asemenea, ofertanții trebuie să prezinte un al doilea plic sigilat care să conțină date complete despre activitatea pe care o desfășoară. Câștigătorul licitației va trebui apoi să stabilească o locație pentru afacere aflată la o distanță de maxim 15 mile. Legea care stabilește măsuri pentru mini-cazinourile de categoria 3-4 prezintă, de asemenea, o listă de reglementări care va interzice amplasarea cazinourilor în apropierea unor stațiunii (cum ar fi Lady Luck din Fayette County) sau oriunde pe o distanță de 25 mile de un alt concurent.

Într-o mișcare care vizează extinderea saloanelor de jocuri în Pennsylvania, restricțiile elimină activitatea virtuală din zonele Pittsburgh, Philadelphia și Scranton, deși un potențial ofertant are în plan construcția unei locații proprii în imediata apropiere. Alte centre din stat - Johnstown, Altoona, State College și Williamsport, ar putea reprezenta o potențială țintă pentru proprietarii de cazinouri. 

Edilii din Johnstown - la fel ca în multe alte orașe mici și mijlocii din întreaga Pennsylvania - și-au manifestat interesul pentru atragerea unui mini-cazinou."Cred că Johnstown ar trebui să facă tot ce poate pentru a genera venituri", a declarat un reprezentant al primăriei. Oficialii orașului au votat pe 13 decembrie o rezoluție care să sprijine dezvoltarea unui cazinou în oraș. 

Descoperă cazinourile online recomandate de PariuriX!

Pe de altă parte, șapte comunități din Cambria (inclusiv Westmont, Upper Yoder și Portage Township) au elaborat rezoluții pentru interzicerea cazinourilor. "Sincer, pe noi nu ne interesează. Acest lucru nu înseamnă mare lucru pentru comunitatea noastră", a anunțat primarul din Westmont, Robert Callahan. 

Consiliul de Stat pentru jocuri de noroc are un program bine stabilit care urmărește ca toate cele 10 licitații pentru mini-cazinouri să se încheie în prima jumătate a anului 2018. După prima licență, încă trei vor fi acordate în urma unor licitații în următoarele aproape două luni: 24 ianuarie, 7 februarie și 21 februarie. Locul de desfășurare al acestora a fost stabilit la etajul doi al ”Strawberry Square” din Harrisburg.

Următoarele licitații, fiecare oferind câte o licență, vor avea loc pe 7 martie, 21 martie, 4 aprilie, 18 aprilie, 2 mai și 16 mai, au declarat reprezentanți ai autorității de reglementare a jocurilor de noroc. Licitațiile se vor organiza până când vor fi vândute toate licențele. Rezidenții din Pennsylvania nu pot participa la aceste licitații.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi