Americanii au făcut topul celor mai costisitoare divorţuri din lume. Tiger Woods, pe listă

Un studiu recent efectuat de către americani arată că 50 la sută dintre căsătorii se termină cu divorţuri. În cazul celebrităţilor, procentul e şi mai mare: 70 la sută! Nici marii sportivi n-au fost ocoliţi de ghinion. Fostul "extraterestru" din golf, Tiger Woods sau legendarul jucător de baschet Michael Jordan stau mărturie. 

Unul dintre cei mai mari baschetbalişti din istorie, Michael "Air" Jordan e pe locul 3 în Topul întocmit de americani. Fostul star din NBA a fost obligat să-i plătească fostei sale soţii, Juanita Vanoy, 170 de milioane de dolari: 140 de milioane cash şi 30 de milioane din vânzarea ulterioară a unei case pe care o deţinea în Chicago.

Triplu campion mondial la culturism, Arnold Schwarzenegger şi-a găsit şi el naşul..200 de milioane de dolari i-a plătit fostei sale consoarte, Maria Shriver.

Bani buni a scos din buzunar şi Tiger Woods. Fostul lider mondial din golf i-a cedat 110 milioane de dolari din averea sa Elinei Nordegren. Marile tabloide din lume au scris zile în şir în 2010 despre divorţul celor doi. Elin a decis atunci ca o parte din bani să-i investească într-o casă imensă din Florida. Nu a mulţumit-o însă, deşi a cheltuit nu mai puţin de 12 milioane de dolari. Aşa că a demolat-o complet şi a construit alta nouă pe acelaşi loc. 

Cei doi au reuşit să treacă peste moment şi s-au implicat în relaţii noi. Tiger Woods s-a cuplat în 2013 cu Lindsey Vonn, fostă campioană olimpică şi triplă campioană mondială la schi alpin, iar Elin Nordegren cu un afacerist. Acesta s-a despărţit însă anul trecut şi de Lindsey, care a făcut anunţul pe contul de facebook. Campionul din golf nu a mai plătit însă nimic, pentru că pe cei doi nu i-a legat niciun act. Vonn a rămas însă în relaţii bune cu Elin. Tiger Woods, care va împlini 41 de ani în decembrie, s-a despărţit de soţia sa după o serie interminabilă de scandaluri având în centru dependenţa acestuia de sex. Ei împart custodia celor doi copii, Sam şi Charlie. 

Locul 1 în topul celor mai costisitoare divorţuri ale celebrităţilor e ocupat de actorul Mel Gibson. Nu mai puţin de 425 de milioane de dolari a trebuit să-i plătească actorul fostei sale soţii, Robyn Moore! Cei doi s-au despărţit în 2011 după un mariaj de peste 20 de ani! Madonna, Michael Douglas, Kevin Costner sau Steven Spielberg şi-au "găsit" şi ei locul în topul întocmit de americanii de la celebritynetworth.com, care încheie cu un sfat pentru "amatori" - "Faceţi un contract pre-nupţial beton sau iubiţi pe cineva care să vă fie alături pentru tot restul vieţii!"

 

Foto: Reuters

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi