Amenzi uriaşe pe piaţa jocurilor de noroc din Olanda!

Olanda este o piaţă extrem de restrictivă din punct de vedere al jocurilor de noroc, iar site-urile online care nu oferă servicii în limba olandeză sunt interzise pe teritoriul acestui stat. Autoritatea Olandeză Pentru Jocuri de Noroc (KSA) duce o luptă continuă pentru stoparea activităţilor ilegale de pe piaţa jocurilor de noroc şi de la începutul acestei luni chiar a mărit destul de mult sancţiunile.

Totuşi, legislaţia ar putea să fie schimbată pe viitor şi se preconizează că şi în Olanda sistemul de licenţiere va fi revizuit. Până atunci, KSA a introdus de la începutul acestei luni amenzi uriaşe pentru cei găsiţi în ilegalitate, amenzi care pornesc de la 150.000€ şi pot ajunge la 810.000€, o sumă totuşi destul de mare. Autoritatea precizează că amenzile vor fi calculate în funcţie de mai multe aspecte care ţin de operator, printre care numărul de jocuri oferite, numărul de site-uri web, valoarea bonusului oferit, valoarea medie a depozitelor, câştigul maxim oferit şi alte aspecte la fel de ciudate.

Pariază acum online de pe telefonul mobil sau tabletă!

Se fac însă şi precizări referitoare la operatorii cărora li se permite accesul pe piaţă, iar aceştia trebuie să îndeplinească măcar unul dintre următoarele criterii prioritare:

  • Site-ul de jocuri de noroc să poată fi consultat în limba olandeză
  • Să cumpere publicitate prin radio, televiziune sau în presa scrisă care vizează piața olandeză
  • Site-urile care oferă loterie să aibă şi un domeniu “.com”

Noile reglemantări au intrat deja în vigoare de la 1 august 2015, iar KSA precizează că acestea sunt necesare pentru prevenirea dependenţei de jocurile de noroc, protecţia consumatorilor şi prevenirea fraudei şi criminalităţii în acest domeniu.

Autoritatea se axa oricum foarte mult pe stoparea fenomenului de pariuri ilegale pe teritoriul ţării, iar săptămâna trecută a amendat operator online de jocuri de noroc Total E Soft Limited cu 180.000€. 

Aşadar legislaţia este foarte drastică în Olanda, însă aşa părea a fi şi în România odată cu introducerea Legii Jocurilor de Noroc. Totuşi, ai văzut şi tu că sunt operatori care au luat deja licenţa pe teritoriul ţării noastre şi se preconizează ca aceştia se vor înmulţi.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi