Starul lui Newcastle, Jack Colback - amendat cu 30 de mii de euro pentru că a jucat la pariuri!

Fost internaţional de tineret, Jack Colback a călcat şi el pe bec. A fost prins că a pariat şi a fost amendat cu 30 de mii de euro. Mijlocaşul în vârstă de 27 de ani a fost acuzat că a încălcat regulamentele impuse de şefii fotbalului din Anglia, care au votat în 2014 o regulă care interzice jucătorilor şi antrenorilor să joace la pariuri, indiferent pentru ce campionat al lumii optează.

Jucătorul lui Newcastle a acceptat acuzaţiile, iar presa din Anglia scrie că mijlocaşul lui Newcastle ar putea fi şi suspendat. Colback a trecut pragul unei case de pariuri în luna martie, când a mizat o sumă importantă. A făcut asta la două zile după ce echipa sa a pierdut cu 1-0 meciul cu Leicester, dar la patru zile înainte ca Newcastle să remizeze, 1-1, cu Sunderland - echipă unde Colback a jucat timp de 8 ani. Lucrul ăsta a atras atenţia, chiar dacă mijlocaşul lui Newcastle a spus că nu a pariat pe meciurile actualei sale echipe, retrogradată în liga a doua la finalul sezonului trecut.  

Jack Colback n-a jucat pentru Newcastle în ultimul meci din campionat. Accidentat, acesta a văzut din tribune înfrângerea echipei sale, 0-1 acasă cu Blackburn. Dupa 18 etape, Newcastle e lider în liga a doua engleză, cu 40 de puncte, cu două puncte peste locul doi ocupat de Brighton & Hove şi la şase distanţă de Reading, care încheie podiumul. 

 

Foto: Reuters

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi