Amaya, cea mai de succes afacere online din lume. Planul canadienilor

Canadienii au pus stăpânire pe piața jocurilor de noroc online. Compania Amaya generează miliarde pe bandă rulantă, bazându-se pe cota de piață și modelul afacerii pe care au dezvoltat-o. Astfel, compania canadiană a înregistrat o creștere semnificativă în domeniul cazinourilor, dar și al pariurilor sportive și în acest moment este lider de piață în ceea ce privește jocurile de noroc online, la nivel global. 

Amaya Gaming Group, care este tranzacționată la bursa din Toronto, s-a extins incredibil începând cu anul 2014. Attunci, Amaya a cumpărat compania ”mamă” a PokerStars și Full Tilt Poker, deținute de Isai și Mark Scheinberg pentru suma de 4,9 miliarde de dolari. În urma tranzacției, aceasta a devenit cea mai mare companie de jocuri de noroc online din lume.

În martie 2016, compania a fost zdruncinată de un ”cutremur” intern..CEO-ul David Baazov a trebuit să facă față mai multor acuzații de fraudă din partea autorităților canadiene, acesta luând-și imediat un concediu prelungit, pentru ca în luna august să demisioneze. A vrut să se întoarcă în afacere în decembrie 2016, când a intenționat să preia compania cu ajutorul unui grup de investitori externi. Anul acesta, în luna mai, compania a anunțat că își va schimba numele în The Stars Group Inc. și că își va muta sediul în Toronto. 

Asta nu i-a împiedicat pe canadieni să rămână nr. 1 pe piața online mondială. Compania pune la dispoziție produse și diferite servicii de jocuri, incluzând software-ul online, casino, poker, pariuri sportive, platforme, loterii și sloturi. Amaya are birouri în America de Nord, America Latină, Europa și Asia. De curând, mai mulți oameni de afaceri străini și-au manifestat interesul pentru a investi în Amaya, conștienți de beneficiile pe termen lung ale afacerii. 

Deschide un cont de aici la Pokerstars și încasează 600$ de bun venit!

În prezent AYA generează un flux de numerar de 335 milioane dolari, oferind, în același timp, o serie de avantaje clienților prin intermediul brandurilor Stars. Se anticipează că odată ce SUA va legaliza jocurile de noroc online, Amaya va acapara aproape întreaga piață prin ”captarea” rapidă a platformelor existente. Firmele americane care au atins cota maximă de piață sunt adesea presate de investitori pentru a se extinde la nivel internațional, pentru creșterea veniturilor și atragerea de noi clienți și investitori. Acționarii sunt recompensați cu câștiguri mai mari ca urmare a creșterii prețului acțiunilor.

În comparație, Amaya este scenariul opus! În prezent, compania canadiană este jucătorul dominant în spațiul de jocuri de noroc online, generând venituri de pe piețele mari din Europa cum ar fi Italia, Marea Britanie, Spania și Franța. Iar în condițiile în care SUA va legaliza piața online în scurt timp, ce oportunitate mai bună pot căuta cei de la Amaya?..

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!