Amatorii de cote mari au o super ofertă în acest weekend la Netbet!

Persoanele care au obiceiul să parieze cote mari, de minim 3, ar trebui să aleagă în acest weekend agenţia de pariuri Netbet.ro. Aceasta vine cu o promoţie interesantă, prin care rambursează o parte din pariurile pierdute.

banii-inapoi-marile-ligi-europene.JPG

Pariază pre-live pe bilet simplu cote de minim 3, cu miză minimă de 80 RON în total şi netbet.ro îţi va rambursa 20% din suma pierderilor nete, în limita a 200 RON. Oferta este valabilă pentru pariurile plasate pe meciuri din următoarele competiţi: Italia Serie A, Germania Bundesliga, Franţa Ligue 1 şi Spania La Liga. Trebuie să ai cel puţin trei pariuri eligibile dacă vrei să beneficiezi de ofertă.

Pentru a participa la promoţie intră în contul tău netbet.ro (dacă n-ai poţi deschide unul foarte uşor accesând link-ul precedent), accesează pagina promoţiei "Banii înapoi - Marile Ligi Europene" şi în pagina respectivă dă click pe opţiunea "Înscriere". Trebuie să faci acest lucru înainte de 13 martie ora 23:59 (GMT) dacă vrei să ai asigurat un procent din pierderi în cazul în care weekendul tău parioristic nu este tocmai reuşit.

Cum funcţionează mai exact promoţia?

O să iau un exemplu concret pentru a vedea cum funcţionează această promoţie.

  1. Pariez 30 RON pe victorie Villarreal la Sevilla (cota 5.20). Pierd, am pierderi nete de 30 RON
  2. Pariez 20 RON pe victorie Caen la Gazelec Ajaccio (cota 3). Câştig 60 RON şi am profit 10 RON
  3. Pariez 100 RON pe victorie Torino la Genoa (cota 3). Pierd şi ajung din nou pe minus, cu 90 RON
  • Am jucat aceste trei pariuri în weekend şi am pierdut 90 RON. Astfel voi fi eligibil pentru un bonus în valoare de 18 RON

În 72 de ore de la terminarea perioadei promoţionale (adică până miercuri seara) bonusul va fi creditat. Acesta va trebui jucat apoi de şase ori pe cote de cel puţin 1.60 în decurs de cel mult şapte zile.

Netbet şi PariuriX îţi oferă şi un bonus exclusiv la prima depunere, 100% până la 300 RON, în loc de 50% până la 200 RON cât este oferta standard. Pentru a beneficia de promoţie trebuie să te înregistrezi accesând un link de pe site-ul nostru!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi