Am lansat secţiunea "Bilete"! Vezi ce avantaje ai dacă vei fi activ acolo!

Modernizarea site-ului PariuriX.com continuă şi în 2015. După ce secţiunea de discutii între pariori a fost pusă aproape complet la punct (micile buguri apărute se rezolvă din mers) a venit timpul ca şi secţiunea Bilete să fie îmbunătăţită.

bilete-pariurixcom.JPG

În noua secţiune Bilete aveţi câteva facilităţi care vă pot ajuta din punct de vedere parioristic. Atunci când veţi accesa link-ul precedent o să vedeţi afişate biletele propuse de echipa PariuriX.com. Un bilet al zilei cu risc minim (cota 2-3), un bilet cu risc mediu (cota 5-10) şi un bilet de cota 10+ cu risc mare.

Marea noutate este însă partea de Bilete de la pariori. Aici puteţi să vă postaţi propriile bilete, să vedeţi ce bilete propun alţi pariori, dar şi să vă arătaţi biletele voastre câştigate sau pierdute la "mustaţă". Dar să le luăm pe rând.

  • Adaugă Bilet - aici puteţi să vă încărcaţi un bilet, fie virtual pe care aveţi de gând să-l jucaţi offline, fie bilet jucat deja, dar şi bilete câştigate sau pierdute la mustaţă. La imagine puteţi să adăugaţi şi un text (indicat ar fi să scrieţi 1-2 rânduri despre biletul respectiv). Vi se mai cere obligatoriu suma de pe pe bilet, dar şi cota finală a biletului. De asemenea trebuie să alegeţi tipul biletului: câştigător (dacă este deja câştigător), pierdut la mustaţă (dacă e pierdut pe un meci sau datorită unei acţiuni de ultim moment), propus (aici introduceţi bilete neîncepute) şi bilet incredibil (o secţiune aparte unde ar trebui să vedem doar bilete cu cote imense.
  • Bilete Populare Recente - secţiune în care vă sunt afişate biletele recente în funcţie de numărul vizualizărilor.
  • Top Bilete Câştigătoare - puteţi vedea aici un top al biletelor câştigatate
  • Bilete incredibile - aici este locul unde puteţi vizualiza biletele incredibile propuse de alţi pariori
  • Bilete propuse - ar trebui să fie cea mai atractivă secţiune de pe pagina Bilete de la pariori. Aici vom avea biletele propuse de pariori. Nu numai că puteţi să vedeţi biletele acestora, dar puteţi să schimbaţi păreri despre aceste bilete, puteţi să votaţi biletele care vi se par ok sau puteţi să daţi share pe reţelele de socializare la biletele pe care le propuneţi voi. Cu cât vor fi mai mulţi pariori care participă la discuţii despre biletele propuse cu atât şi voi veţi avea şanse mai mari de a câştiga pentru că veţi vedea ce părere au şi alte persoane de biletul la care v-aţi gândit. Ţineţi însă cont că pariaţii propii bani, aşa că ultima decizie trebuie să vă aparţină.

Am "spart gheaţa" cu un bilet propus pentru astăzi. Vă aşteptăm şi pe voi să ne arătaţi ce bilete aveţi de gând să jucaţi sau să ne prezentaţi ce bilete aţi câştigat zilele trecute.

Intră acum în secţiunea Bilete!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi