Alonso a schimbat vitezele. S-a plimbat cu metroul la Tokyo

Aflat pe locul 10, Fernando Alonso nu mai are nicio şansă să prindă podiumul sezonul ăsta în Formula1. Spaniolul ştie şi el asta şi încearcă să profite la maximum de ultimele cinci etape rămase - nu ratează niciun loc pe unde trece. La rând e Japonia, ţară unde spaniolul a declarat, de multe ori, că se simte ca acasă.

Alonso a ajuns la Tokyo cu câteva zile bune înaintea cursei de duminică şi a ieşit la plimbare. Nu a ratat nici metroul. A postat apoi poza (foto: fernandoalonso.com) pe contul său de socializare. 

Bombardat cu cereri de autografe peste tot în lume unde, Alonso a trecut aproape neobservat la metroul din Tokyo - japonezii erau preocupaţi mai mult de telefoanele mobile şi de citit, decât să facă un selfie cu dublul campion mondial din Formula1! 

Fernando Alonso nu a rupt gura târgului sezonul ăsta - a strâns până acum 42 de puncte. Nici coechipierul său de la McLaren, Jenson Button nu a prins un an grozav. Campionul mondial din 2009 a adunat doar 19 puncte. Cu...269 mai puţine decât liderul clasamentului, Nico Rosberg. 

Germanului îi suflă în ceafă Lewis Hamilton (foto: bbc.com), aflat pe locul doi, la o distanţă de doar 23 de puncte. Plecat din pole-position, britanicului i-a explodat motorul săptămâna trecută în Malaezia şi a abandonat. A anunţat că încă nu se dă bătut. Hamilton are trei titluri mondiale în palmares, câştigate în 2008, 2014 şi 2015. 

Nu este cel mai dificil moment al meu din carieră. Au existat altele şi mai grele. Sunt convins că voi găsi puterea să lupt la maximum şi să dau tot ce e mai bun în cele 5 curse rămase până la final,

---a spus Lewis Hamilton

Foto: marca.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi