Allen Iverson a dat în patima jocurilor de noroc. Ultima nebunie

Fostul ”extraterestru” din NBA, Allen Iverson nu a putut sta prea mult timp departe de terenul de baschet după ce s-a retras. La începutul acestui an, s-a implicat în înființarea unui campionat 3 la 3 peste Ocean - BIG3, el fiind în același timp jucătorul și antrenorul echipei Ice Cube. Andre Owens, Mike Sweetney, Ruben Patterson și DerMarr Johnson fac parte din echipa care a atras spectatorii la sală ca un magnet. 

Totul era bine și frumos, până când Iverson a început să calce pe bec...Iar ultima ”năzbâtie” a fostului star de la Philadelphia 76-ers a ținut prima pagină a tabloidelor de peste Ocean. Fost campion olimpic cu Dream-teamul american la Atena și desemnat de două ori MVP-ul All Stare Game, Iverson a uitat la sfârșitul săptămânii trecute că are meci și și-a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică la Casino Rivers, din Illinois!  

Fostul super-star din NBA trebuia să evolueze duminică împreună cu echipa sa într-un meci la Dallas împotriva echipei Team Power, dar nu a mai ajuns...La ora jocului, Iverson a fost văzut luând masa la un restaurant din oraș îmbrăcat în aceleași haine în care a ”prestat” la cazinou. 

Liga BIG3, care investighează acum absența lui Allen Iverson de la meciul de duminică, a anunțat că nu a primit nicio notificare prealabilă că fostul jucător din NBA nu ar juca în partida cu Team Power, meci în care DerMarr Johnson a fost nevoit să preia rolul de căpitan. Problema e că Ice Cub nu a mai putut să facă schimbări în teren așa cum și-ar fi dorit și a pierdut meciul. 

Iverson s-ar fi supărat că a pierdut o sumă importantă de bani la jocurile de noroc și din cauza asta nu a mai venit la meci. A fost o scuză pe care coechipierii lui au acceptat-o greu, conform presei americane, aceștia transmițându-i lui Iverson că la a doua ”evadare” de genul ei pleacă de la echipă. ”M-am înscris în acest campionat pentru a fi antrenor, jucător și căpitan. Și voi face acest lucru cât mai bine posibil”, declara Allen Iverson înaintea începerii campionatului BIG3. 

În NBA, Iverson a fost o ”icoană” pentru mulți fani. El a fost un abonat în All Star Game, evoluând în nu mai puțin de 11 partide. El a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2001, dar și MVP-ul All Star în 2001 și 2005. De asemenea, a fost cel mai bun marcator al campionatului nord-american de baschet în 1999, 2001, 2002 și 2005. Ca recunoștință pentru performanțele sale, cei de la Philadelphia 76-ers i-au retras tricoul cu numărul 3. Anul trecut, Allen Iverson a fost inclus în Hall of Fame-ul baschetului american odată cu ”uriașul din China” Yao Ming și Shaquille O'Neal. 

(foto: facebook.com/alleniverson)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi