Alibec și Budescu își fac bagajele! ”O relație bolnăvicioasă nu poate duce la nimic bun!”

Schimbul de replici dintre Alibec și Dică în timpul, dar și la finalul derby-ului cu CFR, nu a rămas fără urmări. Astfel, impresarul atacantului a dat de înțeles că Denis Alibec va pleca de la FCSB. Florin Lovin crede că fotbalistul nu a făcut niciun progres în ultima perioadă și că tensiunile dintre el și șefii echipei s-au acutizat. Iar ”buboiul” s-a spart la meciul din Gruia, terminat și el cu un mare scandal din cauza arbitrajului. Lovin a încercat o variantă de împrumut a lui Alibec la altă echipă în această iarnă, dar Gigi Becali s-a opus.

Lovin încearcă acum să-i salveze cariera lui Alibec (foto: sportpictures.eu), care a devenit un car de nervi în momentul în care Nicolae Dică l-a schimbat cu Gnohere. "Ia pastile dacă ai probleme!", i-ar fi spus Dică lui Alibec în vestiar la finalul meciului cu CFR Cluj, potrivit presei sportive.  

"Încerc să fiu prietenul lui Denis, mai mult decât agentul lui. E clar că el greșește, această relație bolnăvicioasă nu are cum să ducă la ceva bun. I-am promis lui Denis că o să-l duc în altă parte, dar cei de la Steaua n-au fost deshiși către un împrumut. E clar că el greșește, e clar că ce face nu e bine. E de datoria mea, ca agent și ca prieten, să am grijă de el. Îl sprijin, încerc să-i explic să facă lucrurile altfel. Din păcate, nu avem rezultate pe această parte", a declarat Florin Lovin la Telekom Sport.

Pe de altă parte, Gigi Becali încearcă să-l convingă pe Constantin Budescu (foto: sportpictures.eu) să semneze prelungirea contractului. Unul dintre cei mai buni jucători ai trupei lui Dică în acest sezon, Budescu are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro și Becali intenționează dublarea acesteia pentru un salariu mai mare din vară. 

Internaționalul român e impresariat de același Florin Lovin. Acesta spune că fotbalistul vrea să plece la o echipă din Vest și că actuala clauză este oricum destul de mare."Budescu mi-a spus că Becali i-a propus, mai în glumă, mai în serios, să-i mărească clauza de reziliere. Nu e o sumă mică nici acum, e destul de greu că el să plece inclusiv cu această clauza de reziliere din prezent”.

Budescu (foto: sportpictures.eu) nu a ales Steaua pentru bani, a mai spus Lovin. ”A avut oferte mult mai bune financiar, din Arabia din Turcia, dar am declinat oferta sperând că va veni la Steaua, va face o treabă bună și va face pasul către o echipă din Vest. El vrea să joace la un nivel înalt. Dacă vom găsi o echipă din Vest care să îl accepte și cu bune și cu rele, foarte bine. Vreau să-l duc undeva unde să fie dorit de toată lumea. El trebuie să aibă sprijinul tuturor, și al președintelui, și al antrenorului", a spus Florin Lovin, care i-a vizat în declarațiile sale atât pe Becali cât și pe Dică. 

Ultimele ”valuri” de la FCSB vin în momentul în care Curtea de Apel București i-a dat câștig de cauză lui Florin Talpan. Juristul CSA Steaua (foto: prosport.ro) l-a dat în judecată pe latifundiarul din Pipera pentru calomnie, iar acum Becali (foto: trebuie să-i plătească 30.000 de euro. 

"Sunt un adept al justiției, conștient fiind că fără justiție nu există libertate. Sunt mulțumit că există justiție în România, că există judecători care pot da sentințe corecte. Mai mult nu va pot spune, restul va fi scris în istorie", a spus Talpan pentru Ziare.com. 
  
Gigi Becali poate contesta decizia Curții de Apel în termen de 30 de zile, însă doar la Înaltă Curte de Casație și Justiție. Acțiunea în instanță a fost demarată în 2015, la scurt timp după ce Gigi Becali (foto: prosport.ro) a pierdut dreptul de a folosi marca "Steaua". 

În dosarul depus la instanță, Talpan a menționat că este colonel al Armatei și că a reprezentat țara în teatre de război, motiv pentru care a fost decorat. Juristul CSA Steaua s-a plâns și de faptul că are o mamă în vârstă și bolnavă și care are de suferit de pe urma declarațiilor lui Becali.  

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi