Alibec, pe picior de plecare în Premier League! Câți bani vrea Becali

Gigi Becali își face planuri mărețe în Europa League, dar l-ar putea pierde pe cel mai bun jucător al său. Neconvocat de Christoph Daum la națională, Denis Alibec este dorit în continuare cu insistență în Anglia.  Atacantul a fost dorit de Watford și Crystal Palace la începutul perioadei de transferuri, iar acum interesul englezilor a revenit. Informația a fost dezvăluită de către Marius Șumudică (foto: sportpictures.eu) într-o intervenție la DigiSport. 

"Vă spun în premieră o poveste legată de Alibec. În timpul meciului Sporting - FCSB, doi impresari aflați în tribune se uitau la joc. Unul e prietenul meu, Cătălin Liță, celălalt un colaborator de-ai lui, un portughez. Cel de-al doilea a fost sunat din Anglia de un antrenor, director sportiv sau nu știu exact ce, și l-a întrebat cum să facă să-l ia cât mai repede pe Alibec.

Se uita și el la televizor la meci și a fost încântat de jocul lui Denis. Dacă am înțeles bine, era vorba de 7 milioane de lire sterline. Și noi nu avem loc pentru el la echipă națională?!...", s-a arătat intrigat fostul său antrenor de la Astra. 

Numai că suma de care vorbește Șumi nu prea este pe placul lui Becali. Conform Sport.ro, acesta vrea în schimbul lui Alibec (foto: sportpictures.eu) minim 10 milioane de euro. Public, latifundiarul din Pipera a anunțat că e dispus să renunțe la atacantul de 26 de ani pentru 15 milioane de euro! Suma de transfer ar putea fi un record absolut pentru România. 

Denis Alibec a fost cumpărat de Becali de la Astra în schimbul a 2 milioane de euro. Atacantul a semnat încă din toamnă trecută, dar a devenit efectiv al FCSB abia în ianuarie. Alibec are 10 goluri marcate, dar doar unul în acest sezon, cu Plzen, în returul din Cehia.

Pantilimon, dorit la West Bromwich 

Presa din Anglia vorbește în aceste zile și despre un alt jucător român. Costel Pantilimon va ajunge însă mult mai repede la noua sa echipă, decât atacantul lui FCSB. Portarul naționalei României (foto: sportpictures.eu) s-a săturat să facă tușa la Watford și și-a anunțat impresarul că vrea să plece, scrie Birmingham Mail.

Din nefericire pentru el, West Bromwich îl vrea tot ca rezervă -  pentru titularul Ben Foster. Panti, care a ajuns la Watford în ianuarie anul trecut, a evoluat în doar cinci meciuri pentru clubul din Premier League. WBA a început mai bine noul sezon decât Watford. Are 7 puncte după 3 etape, cu două mai multe decât Watford. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!