Alibec, out pentru meciul cu Polonia. Rotariu are acum o şansă. Daum: "Cred în potenţialul lui"

Christoph Daum a primit o lovitură grea înaintea meciului cu Polonia - Denis Alibec a părăsit cantonamentul României din cauza unei accidentări. Atacantul Astrei are o leziune la genunchiul drept şi a devenit indisponibil pentru partida de vineri de pe "Naţional Arena". În acest moment, Daum are 29 de jucători la lot, cu Stancu, Ivan, Florin Andone, Grozav, Keşeru şi Rotariu în atac. Ultimul a bifat al treilea meci consecutiv ca rezervă într-un meci oficial pentru Dinamo. În etapa trecută, la Timişoara, Rotariu a intrat pe teren în ultimele 11 minute în locul lui Vali Lazăr. Pentru Daum, însă, lucrul acesta contează mai puţin.

Vreau să-i dau încredere. Cred în potențialul lui, e un jucător de viitor al României. Pentru el şi pentru Dinamo va fi foarte bine, din punctul de vedere al unui viitor transfer, dacă va fi la naţională. Unele echipe vor fi cu ochii pe el după ce vor vedea că a fost convocat,

---a declarat Christoph Daum.

Un meci are Rotariu la naţionala României, în victoria cu 5-0 împotriva Armeniei. Olandezii de la Hereenveen au trimis scouterii pentru el în România, iar aceştia l-au monitorizat atent la meciurile cu Astra şi ASA Tg. Mureş. Tot atunci, olandezii i-au povestit dinamovistului despre ofertă. 

Dorin Rotariu este la Dinamo din vara lui 2013 şi mai are contract până pe 30 iunie 2019. A bifat până acum 138 de meciuri pentru echipa din "Ştefan cel Mare" şi a marcat 30 de goluri. Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani este cotat de cei de la transfermarkt.de la 1,75 milioane de euro, dar Dinamo urmăreşte să obţină pentru un transfer definitiv aproximativ 2,5 milioane de euro. La Hereenveen a jucat în trecut şi Ioan Andone. Actualul antrenor al lui Dinamo a evoluat pentru echipa aflată acum pe locul 4 în Olanda între 1991 şi 1993. 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi