Alibec, liber să plece după ”episodul” Voluntari. ”Nu are jocul unui vârf!”

Egalul ”alb” cu FC Voluntari e greu de digerat de către cei de la FCSB. Cel mai supărat este Nicolae Dică, cel care a decis să-l excludă din echipă pe Denis Alibec (foto: sportpictures.eu) pe termen nelimitat. Informația a fost dezvăluită de către Gigi Becali în cadrul unei intervenții la Pro X. Patronul lui FCSB e de acord cu decizia luată de antrenor. 

"În meciul cu FC Voluntari am avut un jucător care distrugea tot ce făcea echipa. Ajungea mingea la Alibec și el era capăt de linie. I-am permis prea multe, l-am făcut căpitan și am ajuns aici. Dică a zis că nu mai vorbește cu el, că nu-l mai antrenează. Am vorbit cu Dică și mi-a zis «Din punctul meu de vedere, Alibec nu mai există. Te superi, nu te superi, nu mai există! Dacă nu, mă las eu!». I-am dat amendă de 25% din salariu. Am vorbit cu Argăseală și Alibec va fi amendat cu 75.000 de euro”, a spus Becali. 

Tot patronul lui FCSB a dezvăluit că pe 9 noiembrie un impresar va veni din Anglia cu o nouă ofertîă pentru Alibec. Becali e dispus să renunțe la atacantul de 26 de ani fără niciun fel de regret.

Nicolae Dică nu vrea să mai audă de Alibec în echipa lui FCSB. (foto: sportpictures.eu)

”Vom vedea ce vom face. E vorba de 10 milioane de euro. Eu m-am mai băgat la echipă, dar nu când e vorba despre indisciplină. Nu trec peste antrenor! Să plece în Anglia, să joace. La Steaua nu mai joacă! Se antrenează și primește salariul. Cu el, pierd echipa. Mai bine pierd 10 milioane de euro, decât să pierd 40 de milioane de euro”, a anunțat Gigi Becali. 

Gesturile lui Alibec din momentul schimbării l-au determinat pe Dică să ia această decizie radicală. Mai întâi a aruncat banderola de căpitan spre Tănase, iar apoi a lovit cu piciorul în ușa dinspre vestiare. "El a aruncat banderola echipei pe jos, iar Budescu a luat-o de jos și i-a pus-o pe braț lui Florin Tănase. Nu se mai poate tolera așa ceva!", a spus și directorul sportiv Mihai Stoica.

Mama lui Alibec, Emilia Stroe, a răbufnit după ce fiul ei a fost exclus din lotul FCSB. "E la modă să te iei de Alibec! De ce? Nu s-a bătut cu nimeni, nu s-a certat cu vreun adversar, nu a avut vreun gest violent la adresa băncilor tehnice. Sunt jucători care au spart geamurile şi nu s-a mai făcut atât de mult tam-tam! A dat într-o uşă, ceea ce nu e deloc în regulă şi o ştie şi el, dar la Alibec nimic nu e bine! Totul e negativ!

Denis a muncit enorm pentru cariera asta. A fost un copil sărac, un băiat care a luat-o de jos. Nu l-a împins nimeni pe la niciun club, nu a avut vreodată vreo pilă. El nu are comportament de vagabond. Nu îşi petrece timpul prin cluburi. Mai fumează câte o ţigară, dar e singurul fotbalist care face asta? De băut, nu bea..", a spus vizibil iritată mama fotbalistului.

Reacțiile la adresa lui Albec (foto: sportpictures.eu) nu au întârziat să apară - Ianis Zicu și Basarab Panduru l-au luat primii la ”11 metri” pe atacantul lui FCSB. 

"S-a tot discutat că l-ar vrea Crystal Palace pe Alibec. Păi, doar o echipă care n-a marcat în primele șapte etape din campionat poate fi interesată de un vârf care n-are gol în paisprezece meciuri!" - Basarab Panduru, la Telekom Sport

"Nu e de mirare că nu marchează Alibec. E greu să dea gol de la 30-40 de metri, de unde joacă el! El nu are jocul unui vârf! Își consumă energia departe de poartă" - Ianis Zicu, la DigiSport

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi