Alibec îi dă emoții lui Dică înaintea meciului cu Astra. ”Sper să nu fie ceva grav”

CFR Cluj a jucat perfect în meciul din deplasare cu Viitorul și, cel puțin până la partida dintre Astra și FCSB, jucătorii lui Dan Petrescu au redevenit lideri în Liga 1 Betano, cu un punct peste marii rivali.  Asta face ca disputa de la Giurgiu să fie una extrem de importantă pentru trupa lui Nicolae Dică, cel care nu le-a dat liber jucătorilor săi nici duminica. Acum, probabil că se căiește pentru decizia luată, Alibec (foto: sport.ro) accidentându-se serios la un duel mai tare cu Bălașa.

Staff-ul medical al echipei i-a sărit imediat în ajutor lui Alibec, dar Dică se teme că problema jucătorului său ar putea fi una care să-l facă indisponibil pentru meciul de la Giurgiu. Și, de parcă nu i-ar fi fost de ajuns, antrenorul lui FCSB nu știe dacă poate conta și pe alți doi jucători - Teixeira și Valerică Găman. "Teixeira are probleme la stomac, Găman şi Alibec au părăsit mai devreme antrenamentul. Alibec s-a lovit la gleznă, acum sper să nu fie ceva grav”, a spus Dică. 

Totuși, situația nu este una chiar disperată pentru FCSB - Gnohere, omul care l-a scos pe Dică din multe necazuri în meciurile importante, s-a antrenat normal în ultima săptămână și ar putea intra titular astă seară cu Astra. Becali a vrut să le fie alături jucătorilor înaintea acestei partide importante și i-a vizitat în cantonament. Filip (foto: sportpictures.eu) a vorbit despre vizita finanțatorului echipei la conferința de presă.

"Patronul a fost în această săptămână la noi şi ne-a spus că îşi doreşte foarte mult să câştigăm campionatul şi că tot ce facem trebuie să facem la maximum. Am demonstrat etapa trecută că suntem o echipă matură şi avem experienţa necesară să câştigăm titlul", a declarat Lucian Filip. 

Filip este super-optimist înaintea meciului cu Astra, mai ales că, spune el, echipa vine după o victorie foarte importantă cu oltenii lui Mangia. "Noi venim după o victorie importantă cu Craiova, după un meci în care am avut o evoluţie bună. Suntem la mâna noastră acum. În mod normal, ar trebui să câştigăm fără probleme cu Astra. Cred că avem un mic plus faţă de CFR. Dar, până la urmă, dacă noi ne câştigăm meciurile, nu mai are niciun rost să ne interesăm ce face CFR. Cred că suntem suficient de valoroşi să nu ne mai împiedicăm", a mai spus Filip.

Schimbat de Dică la pauza meciului cu CSU Craiova, Budescu a criticat gestul antrenorului său public. N-a fost exclus, însă, din lot - așa cum s-a întâmplat cu Băluță în Bănie. Mai mult, Dică a anunțat că Budescu va fi în continuare titular. "Pentru mine, nu a fost un moment greu. Am avut o discuţie cu Budescu, i-am transmis ce aveam de spus. Atmosfera e foarte bună. Atâta timp cât avem rezultate, înseamnă că am făcut bine ce am făcut", a spus Nicolae Dică. 

"De ce să nu fie Budescu titular?...El oricum regretă ceea ce a zis după meciul cu Craiova. Uşor nu mi-a fost, dar atunci când am venit la Steaua mă aşteptam şi la lucrul acesta. Sunt jucători cu personalitate şi trebuie să îi fac să dea totul pe teren. Eu cred că în mare parte am reuşit acest lucru. M-a ajutat şi patronul, a avut un punct de vedere, şi-a spus cuvântul şi au fost lucruri importante pe care domnul Becali i le-a transmis lui Budescu. M-a ajutat acest lucru", a adăugat Dică.

Deschide cont acum și pariază pe victoria lui FCSB
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

AICI ai mai multe detalii despre ofertă! 

 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB la o cotă mărită de 22.00!

Mai multe amănunte despre ofertă găsești AICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi