Alibec, dorit de Galatasaray! 3 milioane de euro oferă turcii pentru atacantul Astrei!

Șumudică e disperat - Alibec e la un pas să o lase pe Astra! Ofertele de 3 milioane de euro din Turcia, de la Galatasaray și Istanbul BB, îi grăbesc plecarea golgheterului campioanei României. Și Steaua l-a vrut pe atacantul naționalei, dar oferta de 1,5 milioane de euro este nesemnificativă. Până și polonezii de la Legia au oferit cu 500 de mii mai mult pentru jucătorul cotat de cei de la transfermarkt.de la 2,5 milioane de euro - cea mai mare cotă din cariera lui Alibec. Maccabi este cea de-a patra echipă care a licitat pentru atacantul Astrei, dar israelienii nu vor să cheltuie mai mult de 2 milioane de euro. Marius Șumudică a vorbit de Alibec imediat după victoria cu West Ham care a trimis-o pe Astra în grupele Europa League. 

Fără Alibec, nu știu ce șanse avem în grupele Europa League. Sunt oferte consistente financiar, să vedem ce va alege conducerea. M-am mai opus la niște transferuri și ați văzut ce-a ieșit! Din păcate, nu fac eu politica Astrei,

---a spus Marius Șumudică

Șumudică a transmis pozitia sa șefilor echipei atunci când se vorbea de transferurile lui Boldrin și De Amorim, dar nu se așteapta ca patronul Ioan Niculae să țină cont de părerea lui. Ceea ce s-a și întâmplat. A fost unul dintre motivele pentru care Marius Șumudică a vrut să plece de la Astra.

Gazeta Sporturilor scrie că tratativele pentru Alibec sunt în plină desfășurare și că, firesc, cele mai mari șanse să-l transfere pe atacantul român le au cei de la Galatasaray. Ar fi a treia mare lovitură încasată vara asta de Șumudică, după Boldrin și De Amorim - transferați la Steaua. Totuși, conducerea Astrei nu a luat decizia finală. "Nu se știe dacă Alibec va pleca acum. Lui îi place să fie antrenat de Șumudică, se gândește că după grupele Europa League se poate transfera în iarnă pe un salariu foarte bun în străinătate", a declarat un apropiat al Astrei pentru gsp.ro. 

Galata îi oferă un super-contract lui Alibec - 350 de mii de euro ar urma să încaseze atacantul Astrei în Turcia, dublu față de cât câștigă acum! Cele două cluburi mai au la dispoziție doar ziua de mâine, când se termină perioada de transferări.

Șefii Astrei vor să întindă la maxim negocierile, pentru că din suma obținută 25 la sută se va duce către Inter Milano. Italienii au renunțat la Alibec în 2014 și au cerut acest procent dintr-un eventual transfer pentru că au acceptat să-l lase pe Alibec la Astra pentru numai 200 de mii de euro. 

.

Foto: Cosmin Iftode / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi