Alexis și Ozil, de neprețuit! 640 000 euro săptămânal pentru ei!

Trei titluri în Premier League a câștigat Arsenal cu Arsene Wenger pe bancă în 20 de ani. ”Tunarii” s-au descurcat mai bine în FA Cup - anul ăsta au câștigat al 7-lea trofeu, acesta fiind al 13-lea din istoria clubului. Gruparea de pe ”Emirates” a ratat însă locul de Champions League în dauna lui Liverpool și va juca din toamnă în Europa League. O victorie ar fi de aur în competiție, dar Wenger are nevoie ca la echipă să rămână starurile Mesut Ozil și Alexis Sanchez. Va fi pentru prima dată în 20 de ani când Arsenal nu va juca în Champions League!

Alexis (Foto: arsenal.com) e în discuții cu Bayern Munchen și Manchester City, iar Ozil este dorit cu insistență de Jose Mourinho la United, dar șefii lui Arsenal sunt dispuși să le accepte toate pretențiile pentru ca aceștia să semneze noi înțelegeri. 35 de milioane de euro a pus deoparte Arsenal pentru salariile anuale ale celor două staruri, care mai au 12 luni de contract cu ”tunarii”.

Asta înseamnă salarii mult mai mari decât până acum și alte condiții contractuale. Lui Alexis i s-a propus un nou contract pe doi ani cu un salariu săptămânal de 318 000 euro, în vreme ce pe Mesut Ozil (Foto: arsenal.com) îl așteaptă un salariu de 322 000 euro. Cu 82 de mii de euro mai puțin decât a solicitat fotbalistul german.

Șefii lui Arsenal s-au achitat deja de prima sarcină din acest sezon. L-au convins pe Arsene Wenger să semneze prelungirea contractului cu încă doi ani, iar acum se pregătesc de ”bătălia” decisivă cu Alexis și Ozil. În Anglia, au început să se facă pariuri pe seama viitorului lui Alexis Sanchez - în acest moment, atacantul chilian are o cotă de 4/1 ca să se transfere la Man City, unde fostul său antrenor de la Barca îl așteaptă cu brațele deschise și cu o mărire considerabilă a salariului. 

De departe cel mai bun jucător al lui Arsenal în acest sezon (cu 24 de goluri marcate și alte câteva pase decisive), Alexis este frustrat de faptul că echipa a ratat Champions League. Este ceea ce-l face pe atacantul chilian să se gândească la City, care va juca din toamnă direct în grupele Ligii și care și-a propus să câștige trofeul. Este mutarea cu care Wenger nu a fost de acord de la început, antrenorul de 67 de ani declarând că dacă va fi să plece Alexis nu va semna cu o rivală din Premier League.

Cu toate astea, presa din Anglia scrie că Txiki Begiristain - mâna dreaptă a lui Pep Guardiola (Foto: Sportpictures.eu), a fost la Londra săptămâna trecută pentru a discuta cu Alexis și impresarul acestuia transferul lui Alexis la Man City. Pe de altă parte, agentul jucătorului a fost în urmă cu două săptămâni la Munchen pentru a vedea ce ofertă au de făcut cei de la Bayern. 

E de așteptat ca puterea financiară a celor două mari cluburi implicate în afacere să decidă viitorul lui Alexis. Iar din acest punct de vedere, Man City stă mai bine. Pentru că, orice s-ar zice, campioana Germaniei nu are la dispoziție ”sacul” de bani pe care șeicii îl pot scoate oricând de sub masă.

În ”peisaj” a apărut pe ultima sută de metri a campionatului și Chelsea, dar casele de pariuri din Anglia îi oferă lui Alexis 11/2 șanse să ajungă pe ”Stamford Bridge”. Titlul în Premier League și calificarea în Champions League îi va oferi lui Antonio Conte fonduri suficiente din partea lui Abramovic, dar nu într-atât de mult încât să poată reuși să-l aducă și pe Alexis Sanchez (Foto: arsenal.com), scriu englezii. 

Pe lista cluburilor care îl doresc pe starul lui Arsenal urmează Juventus (cotă 12/1) și PSG (16/1). O revenire la Barcelona a lui Alexis are o cotă de 22/1, în vreme ce 25/1 este cota pentru ca chilianul să-l urmeze în China pe fostul jucător al lui Chelsea, brazilianul Oscar.

Tu ce crezi, vor pleca Alexis Sanchez și Mesut Ozil de la Arsenal? 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi