Share

Pronostic pentru Alexey Vatutin - Aleksander Nedovyesov, Challenger Poznan, 18.07.2017

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

17 Iul 2017 22:17 487 1
Logo Alexey Vatutin
Logo Aleksandr Nedovyesov
Alexey Vatutin
Aleksandr Nedovyesov
VS
17:00 18 Iulie 2017
Challenger Poznan

Analiză și informații pentru Alexey Vatutin v Aleksandr Nedovyesov

Într-o săptămână în care marii jucători îşi fac bilanţul după sezonul de iarbă, inclusiv Wimbledon, avem 5 competiţii challenger, pe 3 continente diferite şi pe 2 suprafeţe distincte. În Europa zgura este în continuare la putere, cu San Benedetto, Poznan şi Scheveningen, în Asia se dispută o competiţie pe hard în Astana, iar în Canada continuă seria competiţiilor pe hard, începută săptămâna trecută cu Winnipeg şi continuată acum cu Gatineu. 
Aici la Poznan, metropola poloneză de peste 500.000 de locuitori, cunoscută pentru Castelul Imperial, Catedrala şi pe plan sportiv pentu Lech (echipa de fotbal), avem o competiţie destul de importantă, deşi premiile sunt de doar 64.000 de dolari. 
Totuşi, în Polonia au ales să se prezinte Ruud, Florian Mayer, Jerzy Janowicz (favoritul publicului) sau Adam Pavlasek, nume cunoscute în special pentru privitorii acestui circuit, însă şi pentru publicul larg (Janowicz eliminându-l de exemplu pe Lucas Pouille de la Wimbledon). 
Suprafaţa este zgura 

Deschide cont și joacă pronosticul recomandat la această casă de pariuri online! Primul pariu este 100% fără risc în limita a 250RON!

Aleksandr Nedovyesov este un ucrainian de 30 de ani, locul 213 ATP, un sportiv destul de talentat care însă a fost deseori accidentat în ultimii ani. 
În 2017 Aleksandr nu a ieşit în evidenţă prea des, în special în start de an având preoponderent înfrângeri chiar în primul tur al competiţiilor la care a luat parte. Apoi însă, el şi-a mai ridicat nivelul, având sfert de finală la Karshi, pierdut cu Ilkel (înfrângere totuşi destul de surprinzătoare), urmat de alte două performanţe bune, de această dată pe zgură: semifinală la Karshi, pierdută cu Bernakis, şi o altă semifinală la Lyon, pierdută cu Auger-Alliassime. 
Acolo în Franţa mi s-a părut de fapt că şi-a atins şi apogeul formei, trecând printre alţii de Mathieu, şi practicând un tenis foarte exact. De atunci însă, a mai scăzut, la Blois fiind nevoit să se retragă la 0-5 cu Lestiene, pentru ca la Wimbledon, în calificări, să nu îi ia set lui Polansky 
Săptămâna trecută la Bastad: : 

- 6-2 5-7 6-4 cu Robert, câştigând 62% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 9 şanse de break (4 salvate) 
- 6-2 6-4 cu Guillermo Garcia Lopez, câştigând 63% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 7 şanse de break (6 salvate) 
- 2-6 2-6 cu Bagnis, câştigând 50% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 8 şanse de break (4 salvate) 

Evident, nu a putut să-i facă faţă lui Bagnis, un tenismen în formă excelentă, însă per total s-a descurcat bine. 

 

Alexey Vatutin este un rus de 24 de ani, locul 286 ATP, un sportiv care mi se pare pe o pantă puternic descendentă, deşi este încă foarte tânăr. 
Însă sezonul său nu arată deloc bine, deşi în primele săptămâni ale anului are semifinală la ITF Germania F3, şi sfert de finală la Budapesta, trecând acolo de Djere sau Quinzi pentru a pierde cu Ruud. 
Însă acesta a fost apogeul anului pentru el. Mai mult, aceste competiţii s-au disputat indoor, în condiţii foarte rapide. 
Pe zgură nu se simte deloc bine, deşi în ianuarie are o semifinală la ITF Franţa F1, însă tot indoor. Recent, are 4 turnee pe această suprafaţă: la Samarkand a trecut de Mmoh şi de Kolar, meciuri bune, pierzând în sferturi 6-7 6-7 cu Jung, la Shymkent a fost eliminat chiar în primul meci de către Bernakis, la Caltanissetta nu i-a luat set lui Andreozzi, 1-6 4-6, pentru ca la Blois: 

- 6-3 3-6 4-6 cu Robert, câştigând 66% mingi cu primul serviciu, 41% cu cel secund, oferind 21 şanse de break (15 salvate) 

Recent a participat pe iarbă la Antalya, unde în calificări nu i-a luat set lui Safwat. 

În întâlnirile directe Nedovyesov conduce 2-0, ambele dispute în 2016, pe hard indoor.

Deschide cont și joacă pronosticul propus! Primești un bonus de până la 500RON la prima depunere, și încă 1,050RON la următoarele 4 depozite!

Pont recomandat Alexey Vatutin VS Aleksandr Nedovyesov

Aleksandr Nedovyedov nu străluceşte prea des, însă este genul de tenismen care în general câştigă atunci când întâlneşte opoziţie inferioară, şi pierde în situaţie inversă. Săptămâna trecută la Bastad l-a învins de Garcia Lopez, rezultat bun, şi chiar dacă a pirdut cu Bagnis, nu a fost dezastros. Vatutin nu prea se simte bine pe zgură, iar în ultimul meci pe această suprafaţă i-a oferit 21 de mingi de break lui Stephane Robert, un oponent modest. Nedovyesov conduce 2-0 head to head iar pronosticul meu merge spre un dezirabil 3-0.

Pont pariuri: Aleksandr Nedovyesov castiga

Miza: 5/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

49

Castigate:

38

Pierdute:

7

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Discutii

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0