Alexandru Mateiu, pentru blog-ul Betano: „Suntem Universitatea Craiova și vineri seara vom juca cu inima”

Universitatea Craiova joacă vineri în penultima etapă din turul sezonului regulat al Ligii 1 Betano. Pentru că Betano.ro este partener principal al echipei, jucătorul „Științei”, Alexandru Mateiu, a avut amabilitatea să prefațeze partida jucată cu Poli Timișoara pentru blogul acestei case de pariuri.

Blog-ul Betano: Ești într-o formă excelentă în acest moment, cu meciuri solide în Liga I Betano. Ce părere ai despre parcursul Științei de până acum?

Alexandru Mateiu: „Îmi doresc ca prin evoluțiile mele, Universitatea Craiova să ajungă cât mai sus în clasamentul Ligii I Betano. Din punctul meu de vedere, parcursul echipei este unul foarte bun, noi abordăm fiecare meci la victorie pentru a îi mulțumi pe inimoșii suporteri alb-albaștri. Pe această cale aș vrea să le mulțumesc fiindcă sunt alături de noi în mod necondiționat peste tot pe unde jucăm în țară.”

Urmează meciul cu Poli Timișoara. Cu ce gânduri veți aborda acest joc?

Alexandru Mateiu: „Nici nu încape discuție: jucăm la victorie! Este adevărat că Poli Timișoara are jucători de calitate, dar cred că suntem mult mai buni ca ei și trebuie să demonstrăm asta pe teren ca să ne întoarcem acasă cu toate punctele. Suntem Universitatea Craiova și vineri seara vom juca cu inima!”.

Meciul Poli Timișoara - Universitatea Craiova se poate urmări cu streaming live pe Betano.com, alături de toate partidele din campionat.

Pariază acum pe Liga 1 Betano!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!