Share

Pont Alexandr Dolgopolov - Leonardo Mayer, Avem premisele unui meci spectaculos

Tenis

Cota: 2.00

Adaugat de: Burlacu Ștefan

18 Iul 2017 13:58 283 0
Logo Alexandr Dolgopolov
Logo Leonardo Mayer
Alexandr Dolgopolov
Leonardo Mayer
VS
15:20 18 Iulie 2017
ATP Bastad

Analiză și informații pentru Alexandr Dolgopolov v Leonardo Mayer

Astăzi ne mutăm pe zgură și vom vorbi despre 2 partide foarte interesante. Deși majoritatea jucătorilor vin de pe iarbă, în competiția de la Bastad s-au înscris jucători buni și turneul se anunță unul promițător. Continuăm analiza și ne îndreptăm atenția către confruntarea dintre ucraineanul Alexandr Dolgopolov și argentinianul Leonardo Mayer. Toate datele meciului, dar și pronosticul în rândurile de mai jos. 

Alexandr Dolgopolov - Leonardo Mayer 

Ne mutăm pe zgura de la Bastad și ne îndreptăm atenția către unul din cele mai interesante dueluri ale zilei de pe zgura din Suedia. Ucraineanul Alexandr Dolgopolov și argentinianul Leonardo Mayer se întâlnesc în runda inaugurală a competiției din nordul Europei. Începem cu tenismenul din Ucraina și trebuie să precizăm că a suferit câteva accidentări care nu l-au lăsat să evolueze mai deloc în sezonul de iarbă. De altfel, Alexandr s-a și retras după un set și jumătate în meciul inaugural de la WImbledon contra lui Federer. Un jucător talentat, dar și foarte spectaculos, Dolgo nu a reușit să își atingă potențialul maxim din cauza accidentărilor. Ucraineanul a avut un debut de sezon excelent pe zgură, câștigând turneul de la Buenos Aires, după o finală cu Kei Nishikori. Odată ce au venit accidentările și nivelul lui Dolgo a scăzut, iar rezultate au întârziat să apară. Acum va avea în față un alt jucător spectaculos și talentat, dar care a avut și el de suferit din cauza accidentărilor. În top 50 în urmă cu un an și jumătate, acum Mayer a alunecat tocmai până pe locul 134 și înceracă să revina în prima sută. Ca orice tenismen sud-american, Leonardo e adeptul zgurii și drept dovadă, peste 90% din meciurile disputate în acest an au fost pe suprafața roșie. Cum ziceam și mai sus, Mayer e foarte talentat, fiind pe locul 21 la un moment dat. Acum încearcă din răsputeri să revină la forma de altădată și momentan se află pe drumul cel bun. Leo a disputat tot aici, la Bastad, finala turneului Challenger, pierdută însă în fața sârbului Lajovic în 2 seturi. Ca să ajungă pe tabloul principal, Mayer a fost nevoit să evolueze în 2 meciuri de calificare, în care a disputat în ambele câte 3 seturi. Cu Dolgo nu va fi deloc ușor, dar Mayer are avantajul că e deja încălzit după meciurile bune făcute săptămâna trecută.   

Cristian Berlocq - Borna Coric, Pont și avancronică 

 

 

 

Pont recomandat Alexandr Dolgopolov VS Leonardo Mayer

Un meci mai riscant aici, dar îmi place foarte mult cota ucraineanului. Retras de la Wimbledon din cauza unei probleme fizice, nu știu cât la % e recuperat Dolgo, dar în cazul în care e refăcut, Alexandr are șanse bune să se impună în disputa de astăzi. Leo e și el în mare formă, dar săptămâna trectă nu a dat peste adversari de top și rezultatele obținute nu sunt cele mai relative. Astfel voi merge pe mâna ucraineanului, asumându-mi totodată riscul că Dolgo să nu fie apt fizic 100%.

Pont pariuri: VIctorie Dolgopolov

Miza: 10/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

34

Castigate:

17

Pierdute:

16

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul meu pentru meciul Burnley - Chelsea
Cota: 3.15 19 Apr 2018 21:45 0