Alexandr Dolgopolov, anchetat pentru blat la pariuri!

Meciul lui Alexandr Dolgopolov cu Thiago Monteiro, din turneul Winston-Salem Open (Carolina de Nord), a intrat în vizorul Unității de Integritate pentru Tenis (UTI). La doar câteva ore după încheierea meciului pierdut de jucătorul din Ucraina în două seturi trase la indigo (3-6, 3-6), UTI a anunțat că suspectează faptul că rezultatul întâlnirii ar fi fost aranjat la pariuri! 

În afara faptului că înfrângerea lui Dolgopolov (foto: facebook) a fost una surprinzătoare pe hârtie, rusul fiind mai bine clasat cu 51 de locuri decât adversarul său (nr. 114 ATP), ceea ce a atras atenția în mod deosebit au fost cotele la casele de pariuri, acestea fiind schimbate cu doar câteva ore înaintea disputei..

Monteiro era considerat outsider, dar cotele s-au răsturnat surprinzător până ca cei doi jucători să intre pe teren - semn că sume importante s-au pariat în ultimele momente pe jucătorul brazilian de 23 de ani. Din cauza acestor mize anormale plasate pe Monteiro (foto: wikipedia.org), mai multe case de pariuri au suspendat ulterior orice pariu pe această partidă! 

"Ca și în cazul tuturor celorlalte alerte primite pe diverse meciuri, UTI va evalua, va face o analizaă completă și va lua măsurile corespunzătoare vizavi de informațiile primite de la operatorii de pariuri”, au anunțat reprezentanții Unității de Integritate pentru Tenis.

În vârstă de 28 de ani, Alexandr Dolgopolov a recunoscut într-un interviu că se află printre jucătorii din circuitul profesionist care a primit scrisori de la UTI imediat după înființarea acestei comisii, în 2010.

Jucătorul din Ucraina (foto: wikipedia.org) a declarat însă că el nu a fost niciodată vizat de vreo anchetă sau suspiciune de aranjament la pariuri. Până în prezent, UTI a introdus sancțiuni împotriva a 32 de jucători de tenis, inclusiv zece interdicții pe viață. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!