Alex Maxim pregătește o coregrafie specială pentru meciul cu Muntenegru

Pentru a-și reafirma prețuirea totală față de fanii echipei naționale de fotbal a României, Alexandru Maxim pregătește o coregrafie specială.

„Cu ocazia primului gol, va scoate limba la cel mai apropiat adversar. La al doilea gol, se va duce în fața tribunei oficiale și va înjura în muntenegreană. La al treilea, le va arăta degetul mijlociu. La al patrulea, fundul. La al cincilea, fundul gol... și tot așa. Sper din toată inima să nu luăm șase, pentru că vor fi imagini interzise minorilor”, a dezvăluit un  „tricolor”.

„Alex pune mult suflet, ca și Cosmin Moți, care a sărit la bătaie afectat de faptul că nu îi ieșiseră bine mișcările de încălzire din repriza secundă a meciului cu Armenia. Revenind la Maxim, trebuie să remarcăm faptul că a dat dovadă de o bună creștere ieșită din comun. Cu toate că acel huligan pe care l-a înjurat era demn de tot disprețul, el i s-a adresat cu «tăceți în p... mea», deci «tăceți», politicos.. Echipa națională are nevoie de asemenea caractere”, a reacționat și Răzvan Burleanu.ăceți>ăceți>

Tensiunea acumulată în sezoanele în care a fost o banală rezervă la Stuttgart și-a spus cuvântul și la ultimul antrenament al României. După 32 de șuturi trase la centimetri, metri și chiar zeci de metri de poartă, Maxim a reușit să înscrie în minutele adiționale dictate de Cristoph Daum. 

Ionuț Badea nu a putut păstra secretul: „Alex voia să se îndrepte spre vestiare,  crezând că ședința de pregătire se terminase. În acel moment, mingea șutată de Benzar a ricoșat din bară, l-a lovit în ceafă și a intrat în poartă. A urmat descătușarea. A făcut opt tumbe în aer, a smuls stegulețele de la colțurile terenului, apoi l-a înjurat pe magaziner”.

Secundul naționalei a explicat și de ce selecționerul Daum a dus mâna la inimă în timp ce era intonat imnul Armeniei: neamțul a simțit niște înțepături. Nu se știe cu siguranță dacă ele au fost de la cuțitul venit dintr-o parte sau de la glonțul venit din cealaltă parte. 

Presiunea este mare!

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!