Share

Alcorcon - UCAM Murcia, pronosticuri fotbal Spania La Liga2 08.01.2017

Fotbal Spania

Cota: 2.20

Adaugat de: Laurenţiu Gabriel

07 Ian 2017 23:20 886 0
Logo Alcorcon
Logo UCAM Murcia
Alcorcon
UCAM Murcia
VS
13:30 08 Ianuarie 2017
Spania - La Liga2

Analiză și informații pentru Alcorcon v UCAM Murcia

Pronostic cu cota peste 2 vă propun la duelul la retrogradare din Spania La Liga 2. Întâlnirea Alcorcon vs UCAM Murcia face parte din a 20-a etapă şi va deschide ziua fotbalistică din liga secundă spaniolă.

Alcorcon

nu se află pe loc retrogradabil doar datorită golaverajului superior avut faţă de Mirandes, ambele făcând parte dintr-un grup de echipe care au câte 22 de puncte. Alcorcon poate urca însă cel puţin 2 poziţii dacă va câştiga acest joc.

Elevii lui Julio Velazquez s-ar fi bătut la promovare dacă ar fi contat doar meciurile de pe teren propriu. Din totalul de 22 de puncte au obţinut 20 în faţa propriilor fani, acolo unde au victorii pe linie în precedentele 4 jocuri din La Liga2. Problemele apar în deplasare, acolo unde din 30 de puncte n-au putut obţine decât 2.

Pentru Alcorcon disputa cu UCAM Murcia a picat în mijlocul dublei cu Cordoba din Copa del Rey, în turul de pe teren propriu scorul fiind 0:0. La conferinţa de presă de vineri Velazquez a declarat că gândul lor se îndreaptă doar spre meciul de duminică. În aceiaşi conferinţă antrenorul gazdelor a spus că se va decide în cursul zilei de sâmbătă dacă va apela la algerianul Kadir, despre care a spus că este bine pregătit fizic deoarece s-a antrenat cu regularitate la Getafe.

UCAM Murcia

Echipa pregătită de Francisco continuă să se afle pe penultimul loc cu 18 puncte şi ar fi foarte important pentru ea să câştige acest joc pentru că s-ar apropia de locul 18. Ea are însă doar 18 partide disputate, 2 în minus faţă de următoarele 2 clasate. Dacă tot am amintit de Francisco vreau să spun că la debutul pe banca tehnică UCAM Murcia a pierdut la Vigo cu Celta cu 0:1 şi a ajuns astfel la 4 înfrângeri consecutive în toate competiţiile.

A jucat în deplasare şi ultimul meci din campionat din 2016, atunci când a cedat cu 2:5 pe terenul celor de la Huesca. De altfel în depalsare are 3 eşecuri la rând în toate competiţiile, ultimul rezultat pozitiv fiind succesul de la Rayo Vallecano din startul lunii noiembrie.

Principalele absenţe din lotul convocat pentru acest joc sunt Juan Gongora (f, 11-2) şi Mejia (a, 13-4, al doilea golgheter al echipei).

Alcorcon - UCAM Murcia cote pariuri la această casă de pariuri

Pont Alcorcon VS UCAM Murcia: victorie Alcorcon

Cum spuneam şi la început vă propun o sugestie de pont cu o cotă de peste 2, mai exact 2.05. Prima întâlnire dintre Alcorcon şi UCAM Murcia mă aştept să fie câştigată de formaţia gazdă. Faptul că sunt despărţite în clasament de doar 4 puncte este datorat de modul în care jocă Alcorcon în deplasare. Acasă însă elevii lui Julio Velázquez profită din plin de aportul fanilor şi au deja 6 victorii obţinute aici. Pentru UCAM Murcia s-ar putea ca pauza de iarnă să fi fost de bun augur doarece noul antrenor a avut mai mult timp să-şi cunoască mai bine elevii. În faţa unei echipe cu un joc solid acasă totuşi nu cred că UCAM Murcia poate opri seria de eşecuri.

Pont pariuri: victorie Alcorcon

Miza: 8/10

Cota: 2.20

Adaugat de: Laurenţiu Gabriel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Laurenţiu Gabriel

Mai multe despre mine pe profilul de Facebook https://www.facebook.com/laurentiugabriel85

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici