Alcoolul și jocurile de noroc l-au scos din fotbalul mare!

Crescut la Academia celor de la Tottenham, Steven Caulker a ajuns să se plimbe acum de la echipă la echipă în Premier League. Cardiff City și Queens Park Rangers au crezut că fac o afacere bună cumpărându-l, dar pe teren lucrurile nu au stat chiar atât de bine. Iar șefii lui QPR nu mai vor să audă de el - adus la echipă în 2014, Caulker a fost împrumutat la Southampton, iar de anul trecut la Liverpool, pentru care a bifat doar 4 partide. S-a întors la QPR, unde nu mai este dorit.  

9,2 milioane de euro a plătit QPR în 2014 pentru Caulker (foto: qpr.co.uk), care a jucat ultima dată pentru echipă în octombrie anul trecut. Presa din Anglia scrie că alta ar fi fost cariera fundașului ajuns acum la 25 de ani dacă alcoolul și jocurile de noroc nu i-ar fi dat peste cap viața. Chiar Caulker a dezvăluit că se luptă de ani buni cu dependența față de jocurile de noroc - ”boală” care l-a aruncat în brațele alcoolului și al depresiei.

"Ceea ce se întâmplă este puțin puțin neclar pentru mine. Managerul mi-a spus de mai multe ori că mă va sprijini și că mă vrea la club, dar noul meu impresar a fost informat de proprietarii clubului că nu mai sunt binevenit”, a declarat Steven Caulker, care a recunoscut și că a avut în mai multe rânduri probleme cu autoritățile. QPR a vrut să scape de el în ianuarie, când a intenționat să-l vândă la Lokomotiv Moscova, dar rușii au renunțat la transfer când au auzit de problemele pe care le are jucătorul. 

Caulker (foto: wikipedia.org) a declarat că 70% din câștigurile sale de până acum s-au dus pe jocurile de noroc! "După ultimul pariu făcut am pierdut o mulțime de bani. S-a întâmplat în decembrie anul trecut. Atunci am zis că nu mai joc..Fotbalul a fost cel care m-a ajutat să trec peste acea perioadă neagră”, a declarat fotbalistul pentru The Guardian. 

Jucătorul lui QPR insistă acum că este pe calea cea bună, că nu a mai băut și nu a mai căzut în patima jocurilor de noroc din luna martie. Alcoolul l-a trimis acum 7 ani după gratii. Pe 5 noiembrie 2011, Caulker a fost arestat după o altercație pe străzile din centrul orașului Swansea. A fost eliberat după intervenției clubului la care era legitimat și care i-a plătit cauțiunea. Caulker (foto: wikipedia.org) i-a cerut scuze clubului și antrenorului său de atunci, Brendan Rodgers, pentru evenimentele în care a fost implicat.

De atunci, fundașul dreapta a încercat să se impună în fotbalul englez, dar ”prestațiile” sale au fost de excepție tot în...baruri. În 2012 a fost selecționat în națională, dar cei din staff-ul echipei au renunțat la el după un singur meci - și acela amical, cu Suedia. A marcat un gol atunci, din pasa lui Steven Gerrard, în partida pierdută cu 2-4 de englezi. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi