Alcoolul îi poate grăbi plecarea de la Steaua lui Tamaş. Becali: "Cum să-l iert?..Nu se poate aşa ceva!"

Gabi Tamaș a dat de belea. Pentru că s-a îmbătat şi a făcut scandal în faţa unui club din Centrul Vechi, el riscă să fie dat afară de la Steaua! Într-o intervenţie la Digisport, Gigi Becali a dezvăluit că Tamaş nu a ajuns la un antrenament şi că va suporta consecinţele. În primă fază, ar putea primi cea mai mare amendă prevăzută de regulamentul de ordine interioară de la Steaua, 50 de mii de euro! 

Cum să fie iertat Tamaș? Nu e doar problema cu băutul. Lasă omul să bea cât vrea el, e în timpul liber. Sunt altele mai grave, pe care nu le știți voi. Pai dacă nu mai vii nici la antrenament sau vii când vrei tu?...Nu se poate așa ceva la Steaua! Nu este normal. Trebuie să știe, să se învețe minte! Am ascuns și a făcut mai mult.

Ce să mai vorbesc cu el? A zis că merge la biserică, este un om extraordinar. Diavolul are atâta putere, încât poate să distrugă lumea cu un singur deget. El are demon de băutură. Niciun consens, ce e aia consens? Niciodată nu credeam că pot să accept așa ceva. Nu pot să spun ce o să fac, o să vedeți. Eu știu ce o să fac,

---a spus Gigi Becali

Reghecampf a spus că îi va face cinste lui Tamaş cu încă..o bere, când a fost întrebat ce-i va face fundaşului în vârstă de 33 de ani. A sucit-o, apoi, când a văzut că Becali nu glumeşte. 

Fiecare om mai are păsăricile lui... hai nu păsărici, păsărele, toți oamenii au probleme când ajung acasă. Gabi Tamaș e persoană publică și de aia se văd la el toate lucrurile astea. E un băiat incredibil! Nu am ce să îi reproșez când intră pe teren

---a declarat Reghecampf  

Gabi Tamaş nu a fost singur în ultima sa escapadă bahică. Bunul său prieten Marius Niculae i-a ţinut de urât. A fost a doua ieşire "în decor" din acest an a fotbalistului Stelei. În august, după derby-ul cu Dinamo, Tamaş a dat fuga tot în Centrul Vechi, unde a petrecut până la ora 9 dimineaţa. S-a mai supărat şi pe un străin care îl filma şi i-a spart telefonul.

Gabi Tamaş a comis-o cel mai rău în urmă cu trei ani. Atunci s-a îmbătat criţă, a spart uşa unui bloc şi a dormit pe scara imobilului. A fost trezit de poliţişti, care au fost alertaţi de locatari. Tamaş a făcut în 2013 obiectul unui dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere şi tulburarea ordinii publice şi a avut interdicţie 28 de zile să părăsească ţara. 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi