Alcenat joacă tare: a reclamat-o pe Steaua la UEFA şi cere 500 de mii de euro!

Jean Sony Alcenat a plecat de la Steaua, dar gruparea patronată de Gigi Becali nu şi-a rezolvat problemele cu jucătorul. Fundaşul venit de la Petrolul şi care a prins un singur sezon la Steaua a semnat cu portughezii de la Feirense, dar îi cere lui Becali compensaţii de 500 de mii de euro pentru că a fost forţat să plece înainte de expirarea înţelegerii cu echipa din Ghencea. 

Jucătorul haitian, care şi-a reziliat până la urmă contractul cu Steaua, n-a mai fost dorit de conducerea echipei pe motiv că nu se ridică la pretenţiile cerute de Reghecampf. Alcenat a fost scos în afara lotului şi n-a fost luat în cantonamente, pentru a-i forţa mâna să semneze rezilierea contractului.

Chiar dacă a semnat cu o nouă echipă, Alcenat nu poate juca. Sport.ro scrie că şefii Stelei încă nu i-au eliberat cartea verde, deoarece n-a ajuns la un acord cu jucătorul în privinţa compensaţiilor. Acesta cere despăgubiri pentru rezilierea contractului, însă conducerea Stelei nu este de acord.

Alcenat se ţine tare pe poziţii - a reclamat-o pe Steaua la UEFA pentru a-l forţa pe Becali să-i plătească suma cerută. Jucătorul în vârstă de 30 de ani câştiga la Steaua 200 de mii de euro pe sezon şi mai avea doi ani de contract. Pe de altă parte, Gigi Becali a declarat că Alcenat n-a mai primit permis de şedere în România, deoarece n-a putut face dovada că are casă închirată sau cumpărată în ţara noastră. Drept urmare, contractul i s-a reziliat automat.

Steaua se pregăteşte de prima bătălie din grupele Europa League, cu turcii de la Osmanlispor, la care joacă şi fostul stelist Rusescu. El a adus ultima victorie a Stelei în grupe în Europa, 2-1 cu Rio Ave, acum 2 ani. Rusescu a marcat atunci ambele goluri. Românul a marcat sezonul ăsta şi în Europa şi în ultima etapă de campionat pentru Osmanlispor. "Toţi jucătorii lor sunt periculoşi", a spus Reghecampf.

Nu numai de Rusescu trebuie să vorbim. Întreaga echipă e puternică, au avut 8-9 străini în lot. Trebuie să avem grijă, au alt nivel!,

---şi-a atenţionat Reghecampf jucătorii

Foto: Cosmin Iftode / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi