Share

Pont Hockey - Rusia KHL: Kazan - Cherepovets, Gazdele vor să își mulțumească fanii

Hochei

Cota: 1.51

Adaugat de: Rocky

13 Sep 2017 23:30 622 0
Logo Ak Bars Kazan
Logo Severstal Cherepovec
Ak Bars Kazan
Severstal Cherepovec
VS
19:00 14 Septembrie 2017
Rusia-KHL

Analiză și informații pentru Ak Bars Kazan v Severstal Cherepovec

Ne apropiem de weekend iar prima liga din Rusia ne oferă în continuare dispute interesante de urmărit. Partida pe care o consider cea mai interesantă este cea dintre Ak Bars Kazan și Severstal Cherepovets. Partida se va disputa la ora 19:00 pe Tatneft Arena iar cele mai importante informații de care trebuie să ținem cont la această partidă le veți găsi în rândurile de mai jos.

Ak Bars Kazan: Leoparzii albi au reușit să obțină 16 puncte din primele opt partide disputate aceste puncte fiind materializate din 5 victorii și un meci care a trecut de timpul regulamentar. La prima vedere echipa gazdă dă semne de întrebare asupra consistenței jocului pe care il au, in ciuda faptului ca au debutat perfect în noul sezon. Chiar dacă ultimele meciuri disputate de echipa din Kazan nu sunt cele mai grozave sunt de părere că aceștia au suficientă forță pentru a-i înfrânge pe cei de la Cherepovts. Singura înfrângere care mi-a ridicat un mare semn de întrebare a fost cea de acasa împotriva echipei din Sochi dar sunt de părere că Leoprazii vor face schimbările necesare pentru a nu repeta isprava.  Cu un golaveraj decent dar și cu indisponibilitatea unor jucători din echipa adversă sunt de părere că gazdele nu se vor încurca în această partidă.

Severstal Cherepovets: Oțelarii au un număr decent de puncte obținute după primele 9 partide disputate iar acest lucru se datorează faptului că cea mai mare parte din puncte provin din meciurile disputate acasă. Cât despre meciurile din deplasare echipa din Cherepovets are doar rezultate negative toate fiind obținute împotriva echipelor de talie medie. Cu improbabilitatea ca unii jucători să nu poate juca în această partidă Oțelarii vor fi nevoiți să adopte o poziție mai defensivă și să reușească să fructifice meciurile din deplasare. Nici abordarea agresivă pe care aceștia au încercat-o în meciul din deplasare la Astana nu le-a adus rezultate, din contra, le-a făcut mai mult rău lăsându-se cu un număr mare de eliminări de pe gheață.

 

 

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de FCSB cu Plzen!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Deschide cont și pariază chiar acum pe Europa League pentru a primi un bonus de 200RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe FCSB vs Viktoria Plzen! Dacă pierzi 40RON sau mai mult, primești un FREEBET de 40RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Ak Bars Kazan VS Severstal Cherepovec: Victorie în timpul regulamentar Ak Bars Kazan

Sunt de părere că Leoparzii au puterea necesară să îi înfrângă pe cei de la Cherepovec în ciuda faptului că în ultimele meciurile echipa gazdă nu a avut cele mai bune rezultate. Oțelarii vor avea mult de pierdut atâta timp cât echipa din Cherepovec nu își rezolvă probleme interne iar antrenorul Alexander Gulyavtsev nu va găsi o cale să tempereze agresivitatea pe care echipa o are în jocurile din deplasare.

Pont pariuri: Victorie în timpul regulamentar Ak Bars Kazan

Miza: 10/10

Cota: 1.51

Adaugat de: Rocky

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Rocky

One hand washes the other and both wash the face

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici