Ajutor nesperat pentru FCSB. Portughezii sunt disperați

Pe principiul „din greșeală în greșeală spre victoria finală”, cei care au montat noul gazon de pe Național Arena au oferit un ajutor nesperat FCSB-ului înainte de meciul decisiv pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, contra lui Sporting.

Iarba pusă în această săptămână este mai jalnică decât cea înlocuită și e gata să le vină de hac tehnicilor fotbaliști lusitani.

Fiind proaste, brazdele de iarbă aduse din Săbăreni nu s-au prins nici măcar atunci când componenții lui Sporting Lisabona au făcut glume pe seama lor. Între ele au rămas spații cu nisipuri aparent mișcătoare, observate de antrenorul lusitanilor la inspecția din preziua meciului. 

„A fost dramatic. Unui colaborator al lui Jorge Jesus i-a alunecat piciorul între două brazde de gazon. A început să urle că îl înghite nisipul. Antrenorul și-a scos sacoul și i l-a aruncat să se prindă de el, dar mai rău i-a făcut, pentru că l-a lovit în ureche cu emblema metalică”, a povestit un muncitor, care apoi a luat apărarea colegilor: „Suntem oameni, nu suntem roboți. Cum să pui un gazon întreg în numai trei zile, vara? Știți cât ne-a luat să scoatem cartofii din brazde?”.

Pentru a evita răutăcismele care pot apărea în presa din Portugalia, se va face un efort financiar și se va monta parchet între bucățile de gazon. Dacă vor da zor, meșterii vor termina operațiunea înainte de ora de start. Cel mai pesimist termen limită este pauza meciului.

„Dacă atacă Steaua, punem parchet în careul nostru, poate ne dă și Niță o mână de ajutor. Când atacă ăia, lucrăm în fața porții lor. Oricum, e foarte important să astupăm aceste spații libere dintre brazde, pentru că și acum câteva minute am văzut patru cârtițe care au ieșit de sub gazon, la o miuță. M-am mirat. Eu știam că, de obicei, cârtițele stau în vestiar”, a declarat și șeful șantierului de pe Arena Națională.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!